Aileme Anime'lerin kötü olmadığını nasıl anlatırım?

seriouspotato

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
378
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet aptal bir soruyla karşınızdayım arkadaşlar. Uzuun süredir anime izliyorum ben. Ailem biliyordu ama bir şey demiyorlardı. Annem ve babam öğretmen. Son zamanlarda manga almaya başladım ve okuyup toplamayı seviyorum. Çizimim iyi olduğundan tahmin edebileceğiniz üzere waifu'cuklarımı çizmeye bayılırım :D Bugün telefon arka planımda RAM'i görünce babam bana şöyle sert bir bakış attı ve dedi ki; bunun erkeği yok mu neden kız koyuyorsun? Ben de "sorun mu olur? " dedim ve telefonumu alıp gittim. Sonra geldi konuştu işte neden kız koyuyormuşum da bilmem neymiş falan. Ben de tek kelime etmedim çünkü fayda etmeyeceğini biliyorum. Babam öyle çok kontrolcü veya nasıl denir bilmiyorum ama gerçek anlamda "geri kafalı" biri değildir ama tutumu çok garibime gitti. Anime izlememe de karışmaya başladı vesaire. Asıl ben oraya RAM yerine Levi, Kaneki falan koysam garip olmaz mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ailene dürüstçe çöp olduğunu açıklayacaksın animenin. Hata yaptığını söyleyip özür dileyeceksin.

Telefon arka planına da waifu koymazsın yani...

1573330417285.png
1573330446283.png
 
Ben işyerinde boş vakitlerim de izliyorum öğle arası gibi tek bölüm kaptırıyorum işyerindeki abiler ulan koca adam oldun çizgi film mi izliyorsun diyorlar aldırış etmiyorum bence çok kafaya takma alışırlar benim patron bile alıştı.
 
Ben işyerinde boş vakitlerim de izliyorum öğle arası gibi tek bölüm kaptırıyorum işyerindeki abiler ulan koca adam oldun çizgi film mi izliyorsun diyorlar aldırış etmiyorum bence çok kafaya takma alışırlar benim patron bile alıştı.
Ahah onlara bi Naruto, One Piece, Dragon Ball falan izletmeye başla hayatları biter iş yapamazlar.
 
Ailen öyle konularda hiç anlayışlı değilse boşuna çabalama bence. Kimseyi inandırmak zorunda değilsin. Sen izlerken eğleniyorsan ne güzel. Benim babam da zamanında niye kendi fotonu koymuyorsun derdi ben de ne gerek var diyip geçiştiriyordum. Aileler çok alışık olmadığı için hala onlara bir erkek saçını boyatıp, küpe takıp ve azıcık değişik giyinince hemen ''eşcinsel misin? niye böyle giyiniyon? bunlar hep işte şeytanın işi vb.'' tutumlara kapılıyor bizim milletimiz. Zamanla alışıyorlar nihayetinde. He tabi sen onların yaptıklarını yüzlerine vurunca saygısızlık yapma derler. Ne kadar adil bir dünya'da yaşıyoruz. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı