Masaüstü mü laptop mu?

Aralarında büyük bir fark yok ama bilgisayarda istediğiniz parçayı istediğiniz zaman yükseltebilirsiniz.
Laptop için bu pek mümkün değil.
 
Bunun gibi bir program ile sistem özelliklerinizi öğrenmeniz daha iyi olur.
Ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla, sen bilirsin.
Değiştireceğin laptop artık satışta olmayan bir cihaz. Kendi bilgisayarında ise GTX 1060 var. Senin işlemcin 8. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemci arkadaşının ise 7. Nesil Intel® Core™ ama i7 İşlemci. Ama arkadaşların dediği gibi, masaüstü bilgisayarın özelliklerini yükseltmesi daha kolay. Mesela istersen işlemcini yükseltebilirsin. :)
 
Eğer bilgisayarda taşınabilirlik arıyorsanız takas edin. Fakat baştan bilgisayar topladığınıza göre bu durumu eliyorum.

Bence takas etmeyin. İleride işlemciyi ve RAM'i yükseltirseniz gayet güzel olur. Şu haliyle bile o laptoptan daha iyi birçok konuda. Kaldı ki o laptopun 11.000 TL'lik bir özelliği yok zaten, stokta olmadığı için o kadar pahalı görünüyor.
 
Hocam "grafik ayarları" diye bir bölüm var. O kısımdan oyunun exe dosyasını seçip hangi ekran kartı ile çalışacağını seçebiliyorsunuz.
Aklınıza gelebilecek bütün ayarları yaptım diyebilirim fakat fark etmiyor . Kendim bir çözüm ürettim oda şöyle . 2. ekran kullanmak . Yeni bir monitör aldım ve problemim çözüldü.Artık hep 1050Ti ekran kartımı kullanıyorum. Buraya Tıklayarak anlayabilirsiniz yaşadığım problemi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı