LGS'ye son 10 gün

xDizZzy

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
1.181
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar moraller 0, soru çözme sayım 100'ü geçmiyor artık, hedefim Bafra Fen Lisesi en yapamadığım ders Türkçe en yapabildiğim ise Matematik ne yapmalıyım heyecanım da yok. Sayısalcıyım. Son 1 ay mayışıyorum sanki. Sizce zorlamalı mıyım yoksa akışına mı bırakayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son 5 gün çalışmayı kes, mutlu günler geçirmeye çalış. Çalışa çalışa kafayı yersen sınavda hepsi aklından uçar gider. Baştan sona kısa kısa tekrar et 5 günde, son 5 günde de rahat takıl. Bilgisayar falan oynama ama, dışarı çıkıp gezin mesela. 10 günde hiçbir şeyi düzeltemezsin bu yüzden söylüyorum, dediğimi yapmak en iyisi.
 
Ben de bu adı duymaktan ve çalışmaktan bıktım. Özdebir denemesine girdim sözel kısmını kontrol etmek bile gelmiyor artık içimden. Sayısal bölümü akşama kadar yapabilir miyim onu da bilmiyorum. O kadar sıkıldım bu işten. Son günlerde kitap okumaya başladım ve zaman su gibi akıp geçiyor.
 
Bende LGS'ye gireceğim ama Matematik'te süre sıkıntım var biraz, çok korkuyorum.

Yav durun biz üniversiteye sınavına giricez sizin kadar heyecanlı değiliz eğer çalıştıysanız emeğinizin karşlığını alırsınız zaten sizin sınav denemelerde çözdüğünüzden farklı olmicak büyük ihtimalle günde 2 saat çalışmayla kafanız çalışıyorsa fen lisesine rahat girebililirsiniz bizimkiler günde 6 saat çalışıyor üniversite sınavı için.
 
Önceden yapılmış bursluluk sınavlarına girdim mesela ben, LGS'yi batırsam dahi önümde yaklaşık %50 burslu 3 tane okul seçeneği var. LGS'de heyecan yaparsam sıkıntı olmaz benim için yani. Eğer sende girdiysen bu tarz bursluluk sınavlarına çok kasma. Son günlerde eskiden ders çalışmaktan yapamadığım hobilerime yöneldim ben. Mesela resim çiziyorum tekrardan, 1 sene boyunca hiç çizmedim neredyese, dublaj yapıyorum kitap yazıyorum vs. Sende hobilerinle uğraş derim.
Lanet olsun artık LGS kelimesini duymak istemiyorum. Siz yine iyi çalışıyormuşsunuz. Ben bir kez bile çalışmadım :/
Niye çalışmadın? Sınav senesi?
 
Benim kardeşde çalışmıyor ama kafası basıyor kolay falan diyorda bilmiyorum kalçasının üstüne oturmaz umarım sınavda denemeleri gene fena değil yapıyor bi 400-450 civarı.
 

Geri
Yukarı