Torrent oyun sitelerini kullanmayın

Adamlar aşmışlar zaten artık. Dikkatsiz biri ".torrent" uzantılı dosyayı indirdiğini sanabilir ama o bile exe ya da virüs oluyor. Sahte link kaynıyor siteler. Güvenilir bir iki yer haricinde p2p bile ölmüş.
 
Bu konunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Aranızdan bana yanlış dosya indirmişsinizdir diyenler oldu. Hayır indirmedim. Ama bu kadar uğraşım boşa gitti. Zeki arkadaşım indirmiş oyunu. Yani bilgisayarına trojan bulaşmış oldu. Artık zombi bilgisayarıyla "Far Cry 5 Stealth outpost liberation" videoları atabilir. Ayrıca lisanslama işlemleri için kullanılan serverları engellediklerini biliyorum. Ama genelde virüsler oldukça bellidir. Küçük bir araştırmayla nelere sebep olabileceğini bulabilirsiniz. Sanırım konu kilitlenebilir, yaklaşık 4. kez açtığım konunun hortlamasını istemiyorum.
 
Bence siz algı operasyonu yapıyorsunuz. Güvenilir "korsan" siteleri vardır ve bunlar asla adlarını kirletmek istemezler. He virüs koyulamaz mı koyulabilir ama yine Reloaded, skıdrow gibi çok nam salmış crack firmaları da bulunuyor. Biz de bunlara güveniyoruz ayrıca siz "ben deneyeyim" dediğinize göre daha önce crack işlerine bulaşmamışsınız bu sebeple büyük ihtimal gerçek linki görememiş, reklamlara tıklamışsınızdır. Arkadaşlar kanmayın bunlara daha yeni 9.000 TL'ye sistem topladım ve crack kullanıyorum. Düzgün becerebilecekseniz sıkıntı olmaz.

Çok güzel anlatmışsınız olayı ayrıca şunu da ekleyeyim aslında korsanlar satışlarını bile arttırıyor olabilir çünkü oyun ne kadar kişi tarafından duyulur, oynanırsa o kadar nam yapar.

Siz beni gayet iyi anladınız bence. Sırf korsan kullanıyorsunuz diye bu kadar savunma gereksiz. Ben de bir dönem korsan kullandım. Belli bir yaştan sonra korsan kullanmanın insanların saatlerce verdiği emeği çöpe atmak olduğunu anladım. Ayrıca kocaman harflerle yazılmış dosyanız bulundu yazılarına inanacak kadar bilgisiz değilim. Son olarak, algı operasyonunun en belirgin örnekleri için forumda Rampage, Gamepower gibi markalar hakkındaki yorumları okuyabilirsiniz. Burada insanları doğru yola yönlendiriyorum, algı operasyonu yapmaya çalışmıyorum. Korsan eğer demo versiyon yoksa kullanılmalı. Occamy.C trojanı olmayan yerlerden indirerek.
Bari virüslü site ismini verin de bulaşmayalım efendim. Şahsen torrent tercih etmiyorum.

Sitenin bir nevi reklamını yapmak istemiyorum. Önerilen sitelere girmeniz zaten sakınmanız için yeterli.
 
Tavsiye etmem ama durumun yoksa oyunindir clubdan indirebilirsin ama durumun yoksa ben param olmadığı zamanlar indirmiştim 10'a yakın oyun PC'ye hiçbir şey olmamişti.

O siteyi önersem mi önermesem mi karar veremedim. Bazen virüs çıkıyor, bazen çıkmıyor.
 
Yakınım bir torrent sitesinden oyun indirmek istiyordu. Ben de o kesin virüs indirir diye önce benim test edeceğimi söyledim. Korsan Far Cry 5 indirmeyi denedim. Tam da tahmin ettiğim gibi içinden Occamy.C trojanı çıktı. Siteye yorum yazdım, virüs olduğunu belirttim. Anında sildiler. Korsan oyun indirmeyin, indirtmeyin, indirttirtmeyin.
Nereden indireceğini bilmiyorsan tabii ki indirme. Ama on numara temiz yerler de yok değil <3
 

Yeni konular

Geri
Yukarı