Windows vs Linux

Kardeş Linux daha dayanıklı bir sistem ama şuanda 90% programlar Windows tabanlı çıktığı ve çıkacağı için şuanlık Windows'u tercih et. Ama ikisini birden de kullanabilirsin tabi becerirsen....
 
Daha normal bir güncellemeyi yaparken yeniden başlattıktan sonra "Güncelleme başarısız oldu. Değişiklikler geri alınıyor." diyip yarım saat bekleten işletim sistemi ile sistem açıkken güncellemeyi yapan ve yeniden başlatmanı istemeyen işletim sistemini aynı kefeye mi koyuyorsun? (Kendi yaşadığım bir olaydır bu anlattığım.)
Sabret ve yeniden dene.
Sabret ve yeniden dene.
Windows 10 candır.
 
Sabret ve yeniden dene.

Windows 10 candır.
Birşeyi yüceltirken başka birşeyi batıracak kadar vasat bir halde olmadığım için aslında katılıyorum. Ben windows ile 25 yıl geçirdim Linux masaüstü daha icad edilmemişti o zamanlar. Güzel vakit geçirdik. İnternetimizin olmadığı zamanlar dergilerin verdiği cdlerden çıkan shareware,freeware programları kurar gui üzerinden kreatif vakitler geçirirdik. Ms-Dos'tan sonra ilaç gibi gelmişti. Software wavetable ile müzik yapardım, Dos oyunlarımı gui altında oynardım az da olsa multitasking yapardık. Güzeldi yalan söylemiyim. Microsoftun hakkını yemeyelim şimdi, keşke Linux ile rekabet edebilecek seviyede olsa da yine eğlensek.
 
Birşeyi yüceltirken başka birşeyi batıracak kadar vasat bir halde olmadığım için aslında katılıyorum. Ben Windows ile 25 yıl geçirdim Linux masaüstü daha icad edilmemişti o zamanlar. Güzel vakit geçirdik. İnternetimizin olmadığı zamanlar dergilerin verdiği CD'lerden çıkan shareware, freeware programları kurar GUI üzerinden kreatif vakitler geçirirdik. Ms-Dos'tan sonra ilaç gibi gelmişti. Software wavetable ile müzik yapardım, Dos oyunlarımı GUI altında oynardım az da olsa multitasking yapardık. Güzeldi yalan söyle miyim? Microsoft'un hakkını yemeyelim şimdi, keşke Linux ile rekabet edebilecek seviyede olsa da yine eğlensek.

Ah be ustam. Commodore 64 ile başladı sevdam. Sonra Amiga 500 ile devam etti. Unutmadım kasette kafa ayarlarını. Sonra yeşil Ekran'lı Amstrad 6128.Ve Dos 6.22."Norton Commander" çağ atlamak demekti. Fonksiyon tuşlarıyla yönetilen işletim sistemi. Daha sonra Windows 3.1
 

Yeni konular

Geri
Yukarı