PS5 vs Xbox Series vs PC

JollySceptre

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
412
Çözümler
1
Hepsinin artılarını eksilerini ve Türkiyedeki bir kendine bir de devlete al! kampanyasını da eklediğimizde sizce sonuç olarak ne çıkıyor?
Ben global fiyatları yazayım:
Xbox Series S = 300$
PS5 dijital sürüm(disk okuyucusuz olan model) = 400$
Xbox Series X = 500$
PS5 = 500$

(Xbox'lar için Türkiye fiyatları 4500 TL ve 7500 TL olarak duyurulmuştu fakat sonradan kaldırıldı)
 
Dizi, film ve proje & ödev yapmaya yetecek bir bilgisayar olduktan sonra bu saatten sonra konsol alırdım heralde oyun için artık. Yanına da bir 4K TV koyardım. Daha geçen sene 5-6 bin verip bilgisayarın 3-4 parçasını yeniledim ama yapasım var :)
Eğer ki PS için de gamepass gibi güzel çalışacak bir sistem gelirse tercihim PS5 olur, ama şimdilik Xbox tarafındanım ben. PC zaten çok sakat geliyor gözüme.

Gösterdiler geleceğini ama sadece PS5 için olacakmış. İçerik olarak Gamepass'e yakın değil tabi.
 
Microsoft veya Sony olsaydım ciddi anlamda bana koyardı Türkiye pazarını önemsemeden ürün göndermezdim. İyiki profesyonel firmalar böyle bir şey yapmıyor.

Sonuç olarak firmalara giren çıkan bir şey yok ki neden koysun? Adam aynı fiyata satıyor burada asıl "koyması" gereken Türk vatandaşları oluyor :)
 
Bilgisayarınız varsa ve Klavye-fare bağımlısı değilseniz konsol daha mantıklı.
Evet, oyunları daha pahallı. Evet, multiplayer için aylık abonelik gerekli ama olsun. Konsol parasına düzgün bir PC'nin ekran kartını anca alabiliyoruz.
 
Garibanın yüzü gülür mü?

Bu arada sunum:

EiEO5SaXkAEJuqs.jpg
 
4500 TL'ye toplayacağın sistem Series s olamaz, ama Series X yerine toplayacağın sistem seni tatmin eder. Konsol aldın diyelim, multiplayer için üyelik gerekiyor, oyunlar daha pahalı ve bedava oyunlar neredeyse yok. Sadece kendi koluyla çalışıyor. Ömrü ise en fazla 7 yıl, 2 sene boyunca bu güçle gidecektir. Ama PC öyle değil. O yüzden PC.
 

Geri
Yukarı