PS5 vs Xbox Series X

Oyunlara bir dolu para verebilirseniz PS5 olabilir. Eğer o kadar veremem derseniz Xbox X. Hatta directml SR işe yarıyor ise Xbox S bile alınabilir 2K 60-120 FPS için.
 
Evet, Jim Ryan yani PS CEO'su bu konu hakkında çalışmalarımız var dedi.
Oyun sayısına ve oyunların ne olduğuna bağlı olarak değişir bu hizmetin kalitesi ama XBOX GamePass'de de zaten hepsi kaliteli oyunlar değil. PS tarafında da uygun fiyatlı olmasını isterdim ama bence minimum 30 TL gibi bir fiyata çıkacak, ya da PS Plus ile birleştirebilirler.
 
PS5 tercih ederim ve özel oyunları çok güzeldir Astro's playroom, spider-man miles morales ve sackboy: A big adventure.😻
Sıkıldığınızda oynayabilirsiniz özellikle Astro's playroom :)
 
Oyun sayısına ve oyunların ne olduğuna bağlı olarak değişir bu hizmetin kalitesi ama Xbox Game Pass'de de zaten hepsi kaliteli oyunlar değil. PS tarafında da uygun fiyatlı olmasını isterdim ama bence minimum 30 TL gibi bir fiyata çıkacak, ya da PS Plus ile birleştirebilirler.
Ayriyeten PS Plus Collection diye bir şey yaptılar, PS Plus aldığında geliyor. PS4'ün hitleri bedava oluyor. İçinde GoW, TLOU, Batman Arkham Knight gibi oyunlar var. Başka bir şey daha geliştirdiklerini belirttiler.
 

Geri
Yukarı