15 Pro Max ısınma sorununu hâlâ yaşayan var mı?

BenBaltazar

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 aydır 15 Pro Max telefonuna sahibim. Bu zamana kadar ısınma namına bir şeyle karşılaşmadım ama bu birkaç gün içerisinde bazı ısınmalarlarla karşılaşıyorum. Kamerada çekim yaparken ısınyor genelde. Sürümüm 17, 5,1.güncellemeden sonra düzeldi mi, fikirlerinizi paylaşır mısınız?

2024 Temmuz 16'dan beri 15 Pro Max kullanıyorum aldığım gün iOS 18 dev beta kurmuştum şu an iOS 18.1 kullanıyorum.
1 kez ısınma yaşadım o da GTA SA oynuyordum.

Bir yıldır 15 Pro Max kullanıyorum, 2-3 kere ciddi anlamda ısındığını gördüm onlar da uzun süreli Wild Rift oynadığım zamanlardı. Kamerada çekim yaparken hiçbir zaman ısındığını hatırlamıyorum. Sürümünüz eski sürüm, güncelleyin bence zararı olmaz.

Yeni arayüzü hiç beğenmiyorum lakin ısınma devam ederse güncellerim.

Yaklaşık 3 aydır 15 Pro Max telefonuna sahibim. Bu zamana kadar ısınma namına bir şeyle karşılaşmadım ama bu birkaç gün içerisinde bazı ısınmalarlarla karşılaşıyorum. Kamerada çekim yaparken ısınyor genelde. Sürümüm 17, 5,1.güncellemeden sonra düzeldi mi, fikirlerinizi paylaşır mısınız?
En son arkadasim goruntulu konusurken baya isiniyordu.

Bende kamerada çekim yaptığım zaman yaşıyorum daha çok.
Hocam cevremde kullanan cok var fakat bana biraz fazla isiniyor gibi geldi, ozellikle duz serilerde daha cok var gibi geldi hatta duz seri kullananlardan birisi satmayi dusunuyordu en son ne yapti bilmiyorum, sosyal medyada gezerken sanki uzun zamandir oyun oynuyormus gibi isiniyordu, 15 pro max kullanan tanidigimin birinde de telefon ara sira goruntulu konusmada falan uyari veriyormus, ama garip bir sekilde memnun olan isinmasinda sorun olmayan da var, sanirsam tum cihazlar ayni degil.

Hocam cevremde kullanan cok var fakat bana biraz fazla isiniyor gibi geldi, ozellikle duz serilerde daha cok var gibi geldi hatta duz seri kullananlardan birisi satmayi dusunuyordu en son ne yapti bilmiyorum, sosyal medyada gezerken sanki uzun zamandir oyun oynuyormus gibi isiniyordu, 15 Pro Max kullanan tanidigimin birinde de telefon ara sira goruntulu konusmada falan uyari veriyormus, ama garip bir sekilde memnun olan isinmasinda sorun olmayan da var, sanirsam tum cihazlar ayni degil.

Bende o seviye değil fakat anlamadığım bir şekilde 3 aydır böyle bir şeyle karşılaşmıyordum. Ne oldu da böyle oldu hiçbir fikrim yok. Sosyal medyada falan öyle ısınma diyebileceğim bir seviyede ısınma deneyimlemedim lakin kamerayı açınca mevsim değiştiryo cihaz.

Bende o seviye değil fakat anlamadığım bir şekilde 3 aydır böyle bir şeyle karşılaşmıyordum. Ne oldu da böyle oldu hiçbir fikrim yok. Sosyal medyada falan öyle ısınma diyebileceğim bir seviyede ısınma deneyimlemedim lakin kamerayı açınca mevsim değiştiryo cihaz.
Garantiye gondermeyi denediniz mi genelde olumsuz donus oluyor ama sansinizi deneyin isterseniz, cunku bence sorunlu bir seri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı