16 yaşında vücut nasıl geliştirilir?

Bir gün az birçok yeme sıkıntısını çekmemem için kalorisi yüksek bir besin veya bir öğün tavsiyeniz var mı peki.
Burda olay size kalmış, fast food da yiyip kilo alabilirsiniz veya clean bulk yapabilirsiniz.

Burda olay size kalmış, fast food da yiyip kilo alabilirsiniz veya clean bulk yapabilirsiniz.
Evde olan yemekleri yemek daha iyidir tabii😀

Hocam bence 185 65 orantıya göre düşük, 10kg alması makul olur.

Bunları uygularken aynı zamanda spor yapacaktır. Göbek çıkması zor yani. Kontrol altına alınabilir her türlü.

Yağlanmam imkansız duruyor zaten spor yapmasam dahi metebolizmam çok hızlı acayip yağlanayacağımı düşünmüyorum zaten o sebeple kilo almam zorlaşıyor bence hocam.

Yağlı kilo almayada razıyım hocam da o da olmuyor.
Kiloya takılma kas oranını arttırmaya bak. Ben 16 yaşımın sonlarında 165 45 kiloda başlamıştım 26 cm kolum vardı. 1 yıl devam ettim, 1 yıl 3 ay civarı ara verdim, 1 yıldır düzenli devam ediyorum. Kilo takıntım vardı yağlanarak 73 kiloya kadar çıktım ama göbeğim çıktı iğrenç bir görüntü oluştu. Bir de yağ yakmaya uğraştım. Şimdi 175 61 kiloyum formum bu şekilde. Sana tavsiyem kilonu takıntı yapmayıp aynadaki görüntüne odaklanman, sporu hayatının parçası olarak görmen. Estetikliğe giden yol uzun bir yol, önemli olan ne olursa olsun yola devam etmek. Devam ettiğin sürece gelişiyorsun.

Kol konusunda ben de uzun biceps genetiğine sahibim haftada 3 kere maks 8 tekrar çıkarabileceğim ağırlıklarla: 3 set cable biceps curl, 2 set hummer curl, 3 set cable triceps pushdown, 3 set cable overhead extension yapıyorum.

Dosya Ekleri

• 1000000509.jpeg
    1000000509.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0390.jpeg
    IMG_0390.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri