kardeşim malesef windows 10 home sürümünü kurdum fakat kasmalar yaşadım tabi korsan kurdum şimdi diyeceksin tabi korsan kullanıyorsan normaldır ama para verecek gücüm yok.windows 10 da kurabilirsin benim tavsiyem 10 kur hem hızlı hem yeni.
aynen kardeşim haklısın ama windows 7 desteği windows tarafından kaldırılıyor.2 GB Ram'in yanında bir de SSD değil de HDD kullanıyorsanız. Windows 10 iso dosyasının olduğu siteye dahi girmeyin.
En uyumlusu Windows 7 olacaktır. Ağabeyimin kullandığı eski PC'ye Windows 7 kurdum. Sorunsuz, sıkıntısız kullanıyor.
Windows 10'u akıcı bir şekilde kullanmak için bence en az 8 GB RAM şarttır!aynen kardeşim haklısın ama windows 7 desteği windows tarafından kaldırılıyor.
küsüra bakma format atacağım için acilen açtım konuyu unutmuşum düzelttim windows 8.1 kur dediler o yüzden buraya geldim.3 GB mı? 2 GB mı? Başlıktaki mi yoksa konudaki mi doğru?
Windows 10 32 bit kurmalısın 3 GB yeterli olmaz. 64 Bit kurarsan kasmalar/donmalar yaşarsın. 32 Bit kursan da yaşarsın, 3 GB yeterli olmaz en az 4 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.