20 yıllık usta yazılımcı Doğan haklı mı?

Haklı mı?

• Evet

Oy: 11 78,6%
  • Hayır

Oy: 3 21,4%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olayı bilmeyen varsa özel üniversiteli bilgisayar mühendisi ile mülakat yapmıştı. Ama bayağı ezmişti. Yazılımcıları bayağı bir ikiye bölmüştü. Adama 20 yıllık usta yazılımcı Doğan diye lakap taktılar.
Adam hala linçlenmeye devam ediyor ama en son YouTube'a yeni video atmışlar. Sizce haklı mı? Bence adam boşa linçlendi.

Köküne kadar haklı. İşi bileceksin. Eğer videoda sayılanları hak etmek istiyorsan kod yazmasını bileceksin. Ha, iyi bir kurumsal şirkette tanıdığın olur o zaman bir şey bilmene gerek yok direkt alır eğitirler seni (yazılım ve sistem tarafı).

Bu adam bu şekilde konuştuğu için mantıklı. Bomboş adamlara neden yatırım yapsınlar ki? Bunun dışında, özel okul nefretini gereksiz buluyorum. Bazı özellerin acayip iyi imkanları oluyor. Ülkede genelde okula göre muamele yapıyorlar ama Boğaziçi'nden sıfır bilgi ile mezun olan arkadaşım var. İlk başvurduğu yerde "sen Boğaziçi'nden mezunsun biz seni yetiştiririz" diyerek aldılar. Halbuki bir şey bildiği falan yoktu. Kendisinin söylediği şey bu. Okul isimlerine gereksiz bir takılma var ülkede niyeyse. Bu adam mantığını iyi kurmuş ama haklı demekten başka bir şey diyemem.

Bu adam bu şekilde konuştuğu için mantıklı. Bomboş adamlara neden yatırım yapsınlar ki? Bunun dışında, özel okul nefretini gereksiz buluyorum. Bazı özellerin acayip iyi imkanları oluyor. Ülkede genelde okula göre muamele yapıyorlar ama Boğaziçi'nden sıfır bilgi ile mezun olan arkadaşım var. İlk başvurduğu yerde "sen Boğaziçi'nden mezunsun biz seni yetiştiririz" diyerek aldılar. Halbuki bir şey bildiği falan yoktu. Kendisinin söylediği şey bu. Okul isimlerine gereksiz bir takılma var ülkede niyeyse. Bu adam mantığını iyi kurmuş ama haklı demekten başka bir şey diyemem.
Hocam özel okula ben de pek sıcak bakmıyorum çünkü baskı mekanizması yok ödevleri başkasına yazdır hocaya rüşvet ver sınavları geç hep böyle onlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı