2015 Yılına Girerken Bu Devirde PS3 Almak

Caner M.

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar

PS3 almak istiyorum ancak bu zamandan sonra alsam boşa mı almış olurum diye düşün
yorum. Açıkçası aklımda PS hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yeni çıkan oyunları açacak mı kasacak mı gibi sorular var. Alsam daha ne kadar süre işimi görür ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa PS3 sahibi olacaksanız oynamadığınız bir sürü oyun var, demektir. Harika exclusive oyunları oynarsınız. Uncharted 2, Uncharted 3...
Yani boşa almış olmazsınız.

Konsol almayı düşünüyorsan şunu bil. Oyun ne kadar yeni olursa olsun konsolda kasılma, donma gibi olaylar yaşamazsın. Çünkü oyun geliştirici firma oyunu konsolda kasılmayacak ve minimum 30 FPS'de çalışacak şekilde yapmak zorunda, bu sebepten konsol alacak adamın kesinlikle performansı düşünmemesi gerek. Şu an yeni çıkan Far Cry 4 bile Ps3'te takılmadan ve donmadan çalışıyor. Tek eksik yanı grafikleri yeni nesil konsollarda çok daha iyi görünecek. Grafikler o kadar da önemli değil, ben akıcı bir şekilde oyun oynamak istiyorum dersen Ps3 her türlü iş görür. Ben de hala Ps3 kullanıyorum.

Eğer Ps3 almayı düşünüyorsan oynamamış olduğun ve oynaman gereken yığınla oyun var. Ps4 almaya gücün yetmiyorsa Ps3 almak çok mantıklı olur. Hatta oyun da önereyim sana;

-The Last of Us
-Uncharted Serisi(1,2,3)
-Gran Turismo 6
-God Of War Serisi (1,2,3) Ana senaryo dışındakileri versiyonlarını oynamana gerek yok
-Beyond Two Souls
-Killzone 3

Kaldı ki bu sadece Playstation'a özel oyunların dışında günümüzde oynanan Battlefield 4, Crysis 3, Far Cry 4 gibi oyunların da hepsi Ps3 için mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı