2019'da Kota Kalkacak mı?

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

Uzun zamandır "2019 gelse de şu AKK'dan kurtulsak!" diye bekliyoruz fakat AKK'nı kaldırıp kotalı internet geleceği söylentileri var. Ben altyapı sorunu yaşadığım için Turkcell SuperBox'a geçmeyi düşünüyorum fakat 50GB AKK ve kota aşımı 8 Mbps paketi bile 140 TL. Yılbaşından sonra AKK kalkarsa 140 TL ile 4.5G hizmeti kullanmak çok avantajlı olacak fakat ya kota kalkmazsa? Bunun yanında 24 Mbps 100 GB kotalı internet paketinin taahhüdünü uzatma gibi bir seçenek daha var. Konu hakkında bilgisi veya görüşü olanlar fikir verebilir mi?

Kotalı sistem mi ? Hangi dünyada yaşıyoruz arkadaş. AKN kalkarsa ancak hızı düşürürler. Kotalı sistem kimse almaz kullanmaz. Dediğin gibi olursa faturalar değil aylık 60-70 TL 200 - 300 TL bile gelebilir.

Kotalı sistem mi ? Hangi dünyada yaşıyoruz arkadaş. AKN kalkarsa ancak hızı düşürürler. Kotalı sistem kimse almaz kullanmaz. Dediğin gibi olursa faturalar değil aylık 60-70 TL 200 - 300 TL bile gelebilir.
Yazdıklarımı bizzat süperonline müşteri temsilcisi söyledi. Fiyatlar zaten yüksekti iyicene yükselteceklerdir.

Ünlü bir internet sağlayıcısında çalışan arkadaşım AKN nin kalkacağını ve kotalı sistemin gelmeyeceğini söylemişti. Zira o sistemden bu sisteme geçmenin anlamı olmaz. Fakat AKN siz internetin oluşturabileceği sorunlar çok. Adil kullanım olmayacağından bazı kullanıcılarda sık kesinti olup bazıları ise günde 50 GB kullanabilecek. Sorunun çözümü hakkında açıklama için zaman gerek.

Yani herkesin beklentisi aşağı yukarı aynı. Benim alt yapım ne yazık ki verimli hizmet almama engel. SuperBox'a geçtiğimde de AKK kalkacaksa 140 TL ile 4.5G kullanmak (sınırsız) daha mantıklı olacaktır sanırım. Yıl sonuna yakın SuperBox alabilirim sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı