Dostum doktorlar doğru söylemiş. Bak bende 8-9 yaşımdayken fark edilmiş ve o zamandan lise 2'ye kadar düzenli ilaç kullandım ama nöbetlerim engellenmedi. Lise 2 de ise kendi kendime ilaçları kullanmayı bıraktım. Bıraktığımım ilk haftası zordu çünkü bünye alışmıştı. Sonradan ise normale döndüm. Mesela ilaç içmeyince başım çok ağrırdı. Bıraktıktan sonra nöbetlerim baya azaldı yılda 1 gibi oldu. Geçenlerde gittim 1 saatlik eeg ve 24 saatlik eeg'ye girdim. Doktor sonuçlar temiz dedi ilaç kullanmadığımı da biliyordu ilaç kullanmam gerek mi dediğimde sen bilinçli bir hastasın sana kalmış dedi. Eğer ki nöbet geçirirsen direkt gel dedi hala bir şey olmadı. Bak gerçekten iyisin kendine bir amaç edin. Bundan 1 yıl önce ben sadece oyun oynayan boş boş takılırdım evde. Yazılıma başladıktan sonra hem amacım oldu hemde maddi yönden artık gelişeceğimi hissettim. Biz evde otururken bir anda gel bizim için çalış demiyorlar. Dediğim gibi kendine uygun işler bak. Kendini bir süre ona adapte et. Gerçekten etkisini göreceksin.Merhaba bende 12 yaşım da epilepsi tedavisi gördüm yüksek bir kaldırımdan kafa üstü düştükten sonra biri iki dakika baygın kalmışım ve hastaneye götürüldüğüm de gerekli işlemler sonucunda başka hastaneye yönlendirdiler orada epilepsi olduğum çıktı tedavi öncesi veya sonrası hiç bayıldığımı bilmiyorum düşme olayı da şu o yaşlarda bir birimizi bayıltıyorduk mahallede boğazımızı sıkarak bende kendi kendimi bayıltıyorum dedim hadi yapsana dediler bunu nereden öğrendim bilmiyorum ama kendimi çok sıkarak nefesimi bayağı tuttum sonrası işte kafa üstü kaldırımdan yola düşmüşüm uzun süre baygın kalmışım iki sene epilepsi tedavisi gördüm ve ilaç kullandım onun sonucunda tedavim bitti doktora hiç bayılmadığım dediğim de farklı türleri var kimisi bayılarak kimisi uykusun da kimisi de migren olarak gösteriyor dedi o zamanlar aşırı baş ağrısı çektiğimi hatırlıyorum ve sanırım epilepsi ilacı kullanan insanlarda yan etkiler oluyor saçlarımın yapısı bozuldu önceden düz saçlarım varmış çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum dümdüz şu an bakıyorum az uzayınca dalgalanıyor falan değişik bir hallere bürünüyor sanırım epilepsi tedavisi görenler de de bu kilo alamama sorunları var diye düşünüyorum ve umarım senin durumun da bir anca düzelir hangi seviyede bilmiyorum.
Bak mesela ben bu fotoğrafta 70 kiloyum. Hala zayıf gözüküyorum boydan dolayı. Sen o boyda olduğun için çok şanslısın.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: