Enescanyilmaz
Hectopat
Daha fazla
Tebrik ederim dostum seni. Burada kim ne derse desin burada çoğu insan kilo ile mücadele etmeden, zorluklarının neler olduğunu bilmeden ahkam keserek konuşuyor. 171 boy, 120 kilodan, 1 yıl içerisinde 85 kiloya düşmüş biri olarak söylüyorum; Kilo vermenin tek yolu yaptığın gibi düşük kalori ve hareket etmektir. Hala daha diyet sürecim devam ediyor ara ara da kan değerlerimi kontrol ettiririm düzenli olarak herhangi bir eksiklikle de karşılaşmadım şimdiye kadar. He bu sende de eksiklik olmayacağı anlamına gelmez ama burada hayatı boyunca kilo derdi olmamış, kilo ile uğraşmayan insanların ahkam kesmelerine de kulak asma. En iyi bildiğin yol kendi bildiğin yoldur. Her şey senin kafanda bitecek. Düşük kalorili beslen ama olabildiğince her şeyden yemeye çalış. Benim yaptığım yöntemle günde 1 öğün beslenerek (Sadece akşam yemeği) o öğünde de yok pilav tavuk gibi çok üzerine düşerek değil, ailen ile yaşıyorsan annen ne yemek yaptıysa onu ye ama makarna, pilav, hamur işi ve şekeri komple hayatından çıkarman gerekiyor. Evimle işim arası 3 km mesafe var her akşam iş çıkışında eve yürüyerek gittim 5. ayda da belediyenin spor salonuna başladım. Yakınında belediye spor salonu varsa tavsiye ederim hem uygun fiyatlı hem de her alet var. Dediğim gibi senin adına çok sevindim. Kilo gerçekten berbat bir şey insan bunu kilo verdiği zaman anlıyor asıl o yüzden kendi bildiğinden şaşma sen. Aşağıya da inanmayanlar için before/after fotoğrafımı da bırakıyorum. Kimsenin bilip bilmeden ahkam kesmemesi dileğiyle... Aklına takılan herhangi bir şey olursa seve seve cevap veririm