3 ay Mining Yapılmış Rx 580 Alınır mı?

@Recep Baltaş

@Asım Demir
Sizce bu ekran kartı alınmalı mı ?
Mining yapanlar güç tüketimi yüksek olmasın diye kartların voltajını bir miktar düşürürler kartlar fazla ısınmaz ki miningin yapısı gereği kartlar oyunlarda ki kadar zorlanmaz. Oyunda 75 derece gören kart miningde 65'i geçmez ve emin ol 1 yıl oyuncunun elinde kullanılan kart, 3 ay mining yapılmış karttan daha yıpranmış haldedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 3 GB'yi önermeyen birisi olarak, 3 ay mining yapılmış ve 2. el bir RX 580'e değişirdim. Piyasa maalesef böyle. Yoksa aynı fiyata kim 6 GB 1060, RX 580 8 GB almak istemez? Bütçenin ve şartların sağladığı en iyi alternatif bu.

Normalde 3 saat tam kapasite kullanılması gereken ekran kartını en az 8 kat daha fazla ve tam yükte çalıştırmak çok tehlikeli. Ben kesinlikle tercih etmezdim. Her an sorun çıkarmaya müsait bir kart almış olursunuz. Çok ucuza alınabilse neyse derim ama o parayı riske attığınıza kesinlikle değmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı