3000-3500 TL telefon tavsiyesi

Ben de 7 Pro var çok takmadım ama yorumlarda kullanıcılar oldukça sinirli. Annemin telefonu da Samsung M11 ona bile geldi yani.
Dediğim gibi belirlenen tüm telefonlar için erken erişime sunulur. Sonra da yine belirlenen telefonlara güncelleme gelir. Güncellemeye bu kadar takmamak gerekir aslında. Android 11'de eskisi kadar performans alacağımızı sanmıyorum.
 
Evet ama kullandığı telefon bayağı eski arayüz olduğu için mecbur Samsung'un yeni ara yüzünü bilmiyor. Her türlü alışır fark etmez.

Hocam performans önemli değil o kadar da. PUBG oynayacak adam değil. Candy Crush vb. Facebook, WhatsApp, dua uygulamaları falan. Yoksa 4000 TL'ye A52'de alırım ama gerek yok. A52 aklımda bulamazsam onu alırım.

Hocam uzun süreli kullanımda önemli olabilir.
Düşük performanslı bir telefon yene 4 seneyi çıkartamayabilir mesela, sıkıntı yaratabilir.
 
Selamlar arkadaşlar. Babamın 6 yıllık J7 2016 rahmetli oldu. Ben de yeni telefon arayışına girdim ama tabii ki Türkiye'de yaşıyoruz. Her gün fiyatlar arttığı için karar veremiyorum. 500 TL ekleyeyim şunu alayım diyorum. Ardından bir 500 diye diye 4-5 bin TL'ye gidiyor.

Bütçe 3000-3500 TL. Candy Crush vb. oyunlar; Facebook, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları kasma ve donma yapmadan oynatabilecek bir telefon istiyorum.

Bir de depolama 64-128 GB olursa tadından yenmez.
 
Hocam Xiaomi'ye yazılım konusunda güvenmiyorum. Donanım olarak harika telefon.
Poco X3 Pro veya Poco X3 NFC. Onun dışında Mi Note 10 lite, Samsung A32 ve Samsung A52.
Samsung A32 veya A52 aklımda teşekkürler.

Hocam kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendi kullandığım telefondur.
Güzel telefondur ama babam android'e alışık. Bu telefon HarmenyOS alır mı almaz mı bilemem. Android sıkıntılı. Alacağım telefon ya Oppo veya Samsung olucak gibi gözüküyor.
 

Geri
Yukarı