35.000 TL'ye oyun için Excalibur mu Monster mı alınmalı?

Bütçe
25000-35000
Biraz araştırma ve indirim takibiyle güzel bir ASUS veya MSI alabilirsin bu zamanda fiyat düşüşü biraz zor ama yine de denk geliyor arada bir. Soruna cevap olarak da Excalibur'dan kesinlikle ama kesinlikle uzak durmanı öneririm çünkü chipsetleri gerçekten çok kalitesiz Monster'da cok kusursuz degil ama bir nebze daha iyi. Güzel hava akışı olan tasarımlarından birini alabilirsin bazı tasarımlarında gerçekten rezalet bir hava akışı var ve laptop aşırı ısınıyor.
 
Merhaba, ben Akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
1- 25-35 bin Türk lirası harcayabilirim.
2- Monster ve Excalibur gibi markalar ne kadar iyi pek bilmemekteyim ve bu iki markalardan bir tane bilgisayar önermenizi istiyorum.
3-3D yazılım, render, video montaj işlerini yapmayacağım amacım yüksek FPS değerlerinde keyifli oyun oynamaktır.
4- Laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- Uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- Ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.
Şimdiden bu formu kuran ve emeği geçenlere, ve yardım edeceklere teşekkür ederim iyi ki varsın Technopat.
Bütçene göre MSI veya Asus ROG serisi oyuncu bilgisayarlarına yönelmeni tavsiye ederim
 
3050 R7 rog alır oturursun.
3060 + R7 li bi ROG indirim ile bu fiyatlara alınabilir hadi oda olmasa msi i5 12. Nesil + 4060 lı sistemleri bulunabilir. Onu alır oturur ama en azından ne aldığını bilir. MSI ve ROG kalitesini tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum :) (giriş seviye olmayan modellerden bahsediyorum)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı