8. kaldım hocam maalesef hedefim için tekrar hazırlanacağımHocam 7. denemeden sonuç aldınız mı?
Durmak yok yola devam reis. Davasından dönen kendine erkek demesin.8. kaldım hocam maalesef hedefim için tekrar hazırlanacağım![]()
Hedef nedir peki, öğrenebilir miyiz?8. kaldım hocam maalesef hedefim için tekrar hazırlanacağım![]()
Hedef nedir peki, öğrenebilir miyiz?
Dostlar bu sene olmazsa 7. kere mezuna kalacağım sizce mantıklı mı? Hedefim hala gelmiyor maalesef.
Ya dostum normalde yorum yapan biri değilim fakat yani 7 sene elektrik elektronik müh. İçin mezuna kalmak ne demek? Netlerin neler ders çalışmıyor musun en kötüsü aileni bu duruma düşürdüğün için utanmıyor musun? Yani 3 4 sene tamam ama 7 sene başaramamak ekstra bir çaba gerektirir diye düşünüyorum sert bir şekilde uyarılmadıkça bu böyle devam eder gider diye düşünüyorum.
Sanırım yalnız değilsinDostlar bu sene olmazsa 7. kere mezuna kalacağım sizce mantıklı mı? Hedefim hala gelmiyor maalesef.
Sen kaç kere kaldın?Sanırım yalnız değilsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.