7 kere mezuna kalmak aptallığın simgesi midir?

Hocam 7. denemeden sonuç aldınız mı?

Dostlar bu sene olmazsa 7. kere mezuna kalacağım sizce mantıklı mı? Hedefim hala gelmiyor maalesef.

Ya dostum normalde yorum yapan biri değilim fakat yani 7 sene elektrik elektronik müh. İçin mezuna kalmak ne demek? Netlerin neler ders çalışmıyor musun en kötüsü aileni bu duruma düşürdüğün için utanmıyor musun? Yani 3 4 sene tamam ama 7 sene başaramamak ekstra bir çaba gerektirir diye düşünüyorum sert bir şekilde uyarılmadıkça bu böyle devam eder gider diye düşünüyorum.

Ya dostum normalde yorum yapan biri değilim fakat yani 7 sene elektrik elektronik müh. İçin mezuna kalmak ne demek? Netlerin neler ders çalışmıyor musun en kötüsü aileni bu duruma düşürdüğün için utanmıyor musun? Yani 3 4 sene tamam ama 7 sene başaramamak ekstra bir çaba gerektirir diye düşünüyorum sert bir şekilde uyarılmadıkça bu böyle devam eder gider diye düşünüyorum.

Hocam ben zaten iş hayatında olan bir insanım, yani akşamları vaktim oldukça Max 1-2 saat ayırabiliyorum. MTOK avantajım var 300k içine atsam kendimi olacak ama maalesef giremiyorum.

@basaracakbiri00, bu sene ne yaptınız acaba? Herkes okul okumak mecburiyetinde değil ve 7 kere mezuna kalmışsınız. Bence daha da zorlamanın mantığı yok. AÖF'den bir bölüm yazın gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı