Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ürünün kendisi 30 dolar, fakat vergiler ile 40 dolar oluyor. Eğer ürünün vergisiz fiyatından alıyorsalar bu ürünün gümrükten geçmesi lazım.
Okuduğum birkaç yazıda vergisiz baz fiyatından aldıklarını yazmışlar.

Okuduğum birkaç yazıda vergisiz baz fiyatından aldıklarını yazmışlar.

Vergiler dahil, öyle yazıyor.

Eki Görüntüle 2275683
Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Dedikleri bu ürün için hususi olarak kaç dolardan beyan edileceğini bilmiorlarmış fakat normalde vergisiz fiyatı beyan ediliyormuş. Yani yüksek ihtimalle 30 Euro'dan düşük olur. Yine de riskli tabii.

Ürünün kendi sitesinde 30$ olarak gözüküyor, Amazon üzerine yönlendiriyor zaten.

Ben riske girip sipariş ettim. Umarım sıkıntı olmaz.

Ben riske girip sipariş ettim. Umarım sıkıntı olmaz.
Satın aldıktan sonra stokta yok, tahmini kargo tarihi 9 Eylül dedi ve iptal ettim. Çok dürüst ve güvenilir bir siteymiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: YFK
Benim de sipariş geçti ancak riske atmak istemiyorum. İade etmeli miyim dostlar?

Benim de sipariş geçti ancak riske atmak istemiyorum. İade etmeli miyim dostlar?
Aslında risk olacağını pek sanmıyorum. Gümrükten geçemese satıcıya geri döner, para idesi yapılır diye düşünüyorum.

Aslında risk olacağını pek sanmıyorum. Gümrükten geçemese satıcıya geri döner, para idesi yapılır diye düşünüyorum.
Müşteri hizmetlerine sürekli yazdım zaten konu hakkında, ek vergi falan istenirse Tariff Insurance olduğu için ek vergi öderseniz size ödediğiniz miktarı veriyoruz dediler. Ancak gümrüğün katı olduğunu düşünürsek tedirgin olmadan da bir şey yapamıyoruz hocam.

Siparişim 11 ağustos sabah 7 de çıkacak diye gösteriyordu ama gece yola çıkmış. Tahmin edilenden erken gelecek büyük ihtimalle. Yeni kararla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama ağustos başında bu üründen alanların kargoları gümrüğe takılmayacak sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-07-13-46-51-358_com.banggood.client-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-07-13-46-51-358_com.banggood.client-edit.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Beğen
İfadeler: YFK
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı