Açık Devre Sıvı Soğutma (Custom Watercooling) Sohbet Köşesi

@Range.. Power Suply için blok bulamadım, bi ara vardı ancak an itibariyle yok. bunun nedeni, sıvı bloklarının PSU'da iş görmemeleri. (Faydalı olabilmesi için PSU içindeki donanıma, kapasitör vs. tam temas sağlaması gerek) Ki zaten PSU sıvı soğutmaya ihtiyaç duyacak kadar ısınmıyor.

Anakartınızı soğutmak için oldukça şık bloklar var, ancak bu bloklar set olarak... Yani İşlemci Yonga ve K. küprüsü set halindedir.
Görseli:
Bitspower MSI X99A Godlike GAMING Nikel.png

Bitspower MSI X99A Godlike GAMING.png

Satın alma Linki

Ve bunlar da Ram blokları. (Benim kullandıklarım, oldukça kaliteli ve şıklar) Yalnız bu linkteki 4x RAM için yani 2 adet almanız gerekecek.

Evet, bu meretlerin fiyatları oldukça uçuk.
Verdiğim linkten (Performance PCS) sipariş verebilirsiniz.

Bu arada, 2 bin küsür TL'lik anakart sahibinin bu fiyatlara aslında şaşırmaması gerek.:D
Neyse artık iki gün kahvaltı yapmayacaz.:LOL: Kargo çok tutar mı hocam almışlığınız varsa oradan tecrübe paylaşırmısınız? Ben bunları CPU ile aynı döngüye koysam olur demi?

Neyse artık iki gün kahvaltı yapmayacağız.:LOL:
Oysa bir aylık giderden kısarsınız diye tahmin etmiştim. Ben olsam 4 gün bile kahvaltı yapmazdım.:D

Kargo çok tutar mı hocam, almışlığınız varsa oradan tecrübe paylaşır mısınız?
Ben bunları CPU ile aynı döngüye koysam olur demi?
Kargo tam olarak ne kadar tutar emin değilim. Bunu ancak ürünleri sepetinize ekleyerek ve yardım bölümünden sorarak öğrenebilirsiniz.
Bu set harika bir şey, sanki yalnızca CPU soğutuyormuş gibi bağlantı vereceksiniz. Yani bi giriş bi de çıkış 2 hortum bağlayacaksınız.

Oysa bir aylık giderden kısarsınız diye tahmin etmiştim. Ben olsam 4 gün bile kahvaltı yapmazdım.:D

Kargo tam olarak ne kadar tutar emin değilim. Bunu ancak ürünleri sepetinize ekleyerek ve yardım bölümünden sorarak öğrenebilirsiniz.
Bu set harika bir şey, sanki yalnızca CPU soğutuyormuş gibi bağlantı vereceksiniz. Yani bi giriş bi de çıkış 2 hortum bağlayacaksınız.
Hocam zaten kahvaltı yapmıyorum.:LOL: Artık kısacaz bişeyden. Yarın sipariş vereyim. Yeni anladım sistemi. Hocam çok sağolun sizide uğraştırdık gece gece.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı