Daha fazla
- Meslek
- İnşaat
GODLİKE Gaming anakart.@Range.. anakartınızın ve PSU'nuzun marka/modeli nedir?
Geç cevap için de kusura bakmayın, anca gelebildim.![]()
Af buyrun ama, öküz gibi anakartınız var...GODLİKE Gaming anakart.
AX1500i PSU.
Ne demek hocam.
Hocam size zahmet oluyor. Kusura bakmayın. Anakart cidden öküz gibi kasaya sığmadı.Af buyrun ama, öküz gibi anakartınız var...Hemen uyumlu blok arıyorum.
![]()
Neyse artık iki gün kahvaltı yapmayacaz.Evet, bu meretlerin fiyatları oldukça uçuk.
Verdiğim linkten (Performance PCS) sipariş verebilirsiniz.
Bu arada, 2 bin küsür TL'lik anakart sahibinin bu fiyatlara aslında şaşırmaması gerek.![]()
Oysa bir aylık giderden kısarsınız diye tahmin etmiştim. Ben olsam 4 gün bile kahvaltı yapmazdım.Neyse artık iki gün kahvaltı yapmayacağız.![]()
Kargo tam olarak ne kadar tutar emin değilim. Bunu ancak ürünleri sepetinize ekleyerek ve yardım bölümünden sorarak öğrenebilirsiniz.Kargo çok tutar mı hocam, almışlığınız varsa oradan tecrübe paylaşır mısınız?
Ben bunları CPU ile aynı döngüye koysam olur demi?
Hocam zaten kahvaltı yapmıyorum.Oysa bir aylık giderden kısarsınız diye tahmin etmiştim. Ben olsam 4 gün bile kahvaltı yapmazdım.
Kargo tam olarak ne kadar tutar emin değilim. Bunu ancak ürünleri sepetinize ekleyerek ve yardım bölümünden sorarak öğrenebilirsiniz.
Bu set harika bir şey, sanki yalnızca CPU soğutuyormuş gibi bağlantı vereceksiniz. Yani bi giriş bi de çıkış 2 hortum bağlayacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.