Ağladığınız oyunları anlatın

Henüz hiç bir oyun beni o kadar etkilemedi. Ağlamayı geçtim oynarken üzüldüğüm oyun bile olmadı.
Çok gamsızım galiba.😀
 
2003 yılında bir oyunda çok ağlamıştım ama üzüntüden değil hırsımdan. O dönemde NFS: Underground ilk oyunu yeni çıkmış ve aslında baya baya zor sayılacak bazı yarışları vardı. Sanırım 86. yarışta 2 gün uğraştım bir türlü kazanamadım, en son 3. günde tam kazanacakken, bitiş çizgisine 100 metre kalmışken gittiğim yolu kesen yan yoldaki trafikten bir araba çıkıp bana yandan çarptı.

Sonrasında 15" CRT monitörü defalarca duvara vurdum, saçlarımı yoldum, kasayı tekmeledim, küfrettim, bağırdım, ağladım. En sonunda yan odadan babam gelip ağzımı burnumu kırınca hepsi geçti. :D
NFS Underground'u oynamıştım fakat bitirmeden sıkılmıştım(NFSMW ve U2' nin yanında birazcık sönük kaldı bana göre). Zor yarışlar olduğunu da duymuştum ama bu kadar sinir bozucu olabileceğini hiç düşünmemiştim. Allah sabır versin hocam ne diyelim :D.
 
@Lintos @kt2 Life is Strange Before The Storm alıp iade etmiştim. Tekrar almalı mıyım? Çok etkiliyor mu?
Oyunun konusunu okuduysan zaten az çok anlamışsındır. Life Is Strange'de kayıp olan Rachel Amber ve Chloe ikilisi ile oynuyorsun bu sefer, Max ve Chloe yerine.
Zaten Rachel bildiğin üzere ölü olarak bulunuyor, Life Is Strange Before The Storm oyununda Rachel ile tanışma fırsatı buluyorsun. Rachel ve Chloe ikilisinin gerçekten çok duygusal ve etkileyici bir birliği var bana göre.
 
Oyunun konusunu okuduysan zaten az çok anlamışsındır. Life Is Strange'de kayıp olan Rachel Amber ve Chloe ikilisi ile oynuyorsun bu sefer, Max ve Chloe yerine. Zaten Rachel bildiğin üzere ölü olarak bulunuyor, Life Is Strange Before The Storm oyununda Rachal ile tanışma fırsatı buluyorsun. Rachel ve Chloe ikilisinin gerçekten çok duygusal ve etkileyici bir birliği var bana göre.
Alıyorum indirimde o zaman, teşekkürler. Bu arada bilim kurgu seviyorsanız The Turing Test bakmanızı öneririm. Bilim kurguyu çok sevdiğim için tüm oyunlardan daha çok etkiledi beni.
 
The Last Of Us 2'yi izlemeye başladım. Joel'in ölümünü kabullenemiyorum hâlâ.

Lee ve Kenny'nin ölümüne aşırı üzüldüm.

Aiden'in gitmesine üzülen Jodie'nin yalnızlığı ağlatmıştı beni. Oyunun sonunda başkasıyla olabiliyordunuz fakat Jodie'nin içindeki düştüğü o yalnızlık çok üzücüydü.
Mafia 2 bilen bilir.
 

Geri
Yukarı