Ağustos Ayı Sistem Tavsiyeleri v2

Çok faydalı bir konu ayrıca imzana koyman iyi olur. Zotac GTX 1050 Ti kartını ve Corsair VS450 PSU'yu Nanokatalog'dan aldım. Hiç bir problem çıkmadı ve gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı. Nanokatalog'da ürünlerin altından nereden ve ne kadar süreyle tedarik edildiğini gösteren tabloya bakarsanız problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Nanokatalog güvenilir bir firma tek sıkıntısı bazen ürünler geç gelebiliyor o kadar.

Saygıdeğer Neko Hocam,

İnanın sizi tekrar aramızda görebilmek beni gerçekten çok mutlu etti. Uzun zamandır sizi göremiyordum. Nihayetinde insanlara yardımcı olmaya devam ediyorsunuz. Sağ olun, var olun. Profiliniz ve rumuzunuz bana mutluluk saçmaya devam ediyor. Lakin bir şey dikkatimi çekti. Neden RX 580 yerine GTX 1060 önermediniz hocam? Aralarında sadece 150,66₺ fark var. Ayrıca GTX 1060 stoklarda bulunurken, RX 580 stoklarda bulunmuyor.

RX 580 benim topladığım zamanda stoklarda mevcuttu. 1600TL olunca millet almış hemen.

Önerme sebebim ise RX 580'in GTX 1060'dan daha iyi olması ve daha iyi olmasına rağmen GTX 1060'dan 200TL daha ucuz olması.

@ai.Wxby
GTX 1060 vs. RX 580
Bu konuya bakabilirsin.

Benzer fiyattalar ise RX 580 önerilmeli.
Hele ki daha ucuza bulunursa kaçırılmamalı.
Sebeplerine yukardaki linki inceleyerek anlayabilirsin.
RX 580 benim topladığım zamanda stoklarda mevcuttu. 1600TL olunca millet almış hemen.

Önerme sebebim ise RX 580'in GTX 1060'dan daha iyi olması ve daha iyi olmasına rağmen GTX 1060'dan 200TL daha ucuz olması.

Anladım. Bilgilendirme için çok teşekkürler. AMD kartlar, Freesync deskteli olduğundan monitör konusunda avantajlılar. Öte yandan 8GB VRAM miktarı ile yine avantajlı. Duyduğuma göre RX 580, DX12 desteğiyle GTX 1060'ı az bir farkla geçiyormuş. Peki Nvidia teknolojilerini ve Nvidia destekli oyunlarını yabana atmak doğru mu?

Umarım yanlış anlamazsınız. Fanboy değilim. Sadece öğrenmeye çalışıyorum. Teknoloji olarak ne düşünüyorsunuz Sayın @Neko ve @rtakak hocam?

Hocam bu konuların aynısını daha önce başka insanlarla 78233495870 defa tartıştık. Eğer biraz eski konuları araştırırsanız hepsinin cevabını bulabilirsiniz. Tekrar yazmak istemiyorum :ölü:

Özellikle @FantastikTürk iyice delirmişti artık :LOL:

Hocam bu konuların aynısını daha önce başka insanlarla 78233495870 defa tartıştık. Eğer biraz eski konuları araştırırsanız hepsinin cevabını bulabilirsiniz. Tekrar yazmak istemiyorum :ölü:

Özellikle @FantastikTürk iyice delirmişti artık :LOL:

Ah, o zaman çok özür dilerim efendim. Canınızı sıkmak istemezdim :kıkırda: Anlaşın, bu konuyu tekrar araştırmam ve bilgilerimi tazelemem gerekiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı