Aile ile vakit geçirmeyi sevmek normal mi?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Ailemle vakit gecirmek bana arkadaslarla vakit gecirmekten daha iyi geliyor. Uzulmesinler istiyorum onlarla olayim istiyorum. Arkadaşlar hep olacak ama Allah korusun aileye bir şey olursa yenisi gelmez. Okul acilinca ailem ile nasıl zaman gecirecegim diye dusunuyorum. Ana kuzusu olarak dusunuyorsunuz ama oyle de degil, arkadaslarimla haftada 1 mutlaka cikarim disari. Ailemle ise çok fazla vakit gecirmiyordum bu aralar başladım. Bu dusunce normal mi?

Ailemle vakit gecirmek bana arkadaslarla vakit gecirmekten daha iyi geliyor. Uzulmesinler istiyorum onlarla olayim istiyorum. Arkadaşlar hep olacak ama Allah korusun aileye bir şey olursa yenisi gelmez. Okul acilinca ailem ile nasıl zaman gecirecegim diye dusunuyorum. Ana kuzusu olarak dusunuyorsunuz ama oyle de degil, arkadaslarimla haftada 1 mutlaka cikarim disari. Ailemle ise çok fazla vakit gecirmiyordum bu aralar başladım. Bu dusunce normal mi?

En iyisini yapıyorsunuz hocam. Durumunuzda hiçbir anormallik yok bence hatta olması gereken en normal şey bu olmalı. Etrafınızdaki herkes gelip gidebilir ama aileniz her koşulda yanınızda olur. Aile başkadır.

Normal. 30 yaşındayım halen daha en iyi arkadaşım annem ve kardeşlerimdir. Zamanında arkadaş ortamlarının zararını görmüş biri olarak hiçbir şey kaçırmadığını hatta aksine sandığından çok daha doğru bir yolda olduğunu söyleyebilirim. Çevrende ailesi ile sorunların olan, onlara karşı tahammülü olmayanlar seni garipseyecektir unutma onlar anormal.

Ne güzel işte doğru olanı yapıyorsunuz. Ben aile kavramına gereksiz bir önem mi yüklüyoruz tarzı düşünceler içerisindeyim, bana çok garip geliyor aile denilen şey. İyi ve sevdiğim bir ailem var bu arada.

Ailen iyiyse gereksiz değer verdiğini düşündüren şey ne ki?

Ailen iyiyse gereksiz değer verdiğini düşündüren şey ne ki?

Gereksiz değer değil de insanlar aile kavramına aşırı fazla anlam yüklüyormuş gibi geliyor bana, ya da sadece benim ailem böyle. Büyüklerime göre bir aile her şeyini paylaşmalı, birbirinden sır saklamamalı ve her eşyasını beraber kullanmalı. Bunlar bana garip gelen şeyler. Sırf aileyiz diye neden böyle davranalım ki? ( Değer kısmını sonradan değiştirdim bu arada, siz önceden cevaplaya aldığınız için değer olarak kalmış )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı