Ailem bilgisayar almıyor

596179

Decapat
Ben 7 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, GTX 1050'li olduğuna bakmayın en düşük ayarlarda CS'de 70-80 alıyor. Babama sürekli bilgisayar alalım diyorum geçen ay sınavı kazan istediğin okula git alırız diyordu kazandım şimdi de diyor 2 ay sonra yaz tatili bitecek alsanda oynayamayacaksın diyor. Durumumuz iyi hatta 10 gün sonra Türkiye'ye tatile gideceğiz ama bir türlü almıyor arkadaş. 10 yıldır yalvarıyorum resmen bir de bilgisayarı almadan öncesi var, o daha kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 7 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, GTX 1050'li olduğuna bakmayın en düşük ayarlarda CS'de 70-80 alıyor. Babama sürekli bilgisayar alalım diyorum geçen ay sınavı kazan istediğin okula git alırız diyordu kazandım şimdi de diyor 2 ay sonra yaz tatili bitecek alsanda oynayamayacaksın diyor. Durumumuz iyi hatta 10 gün sonra Türkiye'ye tatile gideceğiz ama bir türlü almıyor arkadaş. 10 yıldır yalvarıyorum resmen bir de bilgisayarı almadan öncesi var, o daha kötü.

Durumun tıpatıp aynısını ben yaşıyorum şu an. Hep 2 ay sonraya atıyor. Çözüm ise yok gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendini zorlamayacak bir işe girip paranı biriktirerek laptop parasını toplayabilirsin kanımca ailenin de söyleyebileceği bir şey olmaz.

Bu ekonomik buhranda o kadar kolay değil cidden. Ailene kızma bu konuda.

Klasik TR ailesi.

Bu ekonomik buhranda o kadar kolay değil cidden. Ailene kızma bu konuda.
Bir söz verdikten sonra tutulur ama çocuğun güvenini kırmamalısın değil mi 😔

Bende de böyle bir durum vardı. Ne yaparsam yapayım, ne dersem diyim hiç bir şekilde almıyordu. Sonradan yazın başlangıcında işe girdim, kendim alacaktım ama iş çok ağır geldi o halimi görünce bana kıyamadı herhalde kendi aldı. Ama sen bu şekilde de ikna olmaz diyosan bir işe girip almanı tavsiye ederim. Ya da babanla bir anlaşma yapabilirsin, şuan o sana alsın sende kalan tatilinde işe gir parasını öde. Mesela ben şuan öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı