Alanya'da karnesi zayıf gelen çocuğa darp

Var kardeşim,kürtler doğu kültürüne ait insanlar, daha kan davasını güden kürtler var günümüzde, maalesef durum böyle.
Doğu kültürüne ait ne alaka? Doğu kültüründeki insanlar böyle mi? Hiç gittin mi acaba arkadaşım doğuya? Gördün mü oranın insanlarını? Ben şahsen gördüm. Melek gibi insanlar kan davası dediğin kürt vatandaşlarımıza özgü değil. Türklerde kan davası güdenler yok mu? Tabi ki var. Kan davasını kürtlerle alakası yok. Hayır böyle geniş bir mevzuyu nasıl sadece kürtlerle eşleştirdin onu da anlamıyorum?
 
Sende türksün diye bizde sana mı ırkçılık yapalım?

Kaydedene ne demeli?
Ben ırkçılık yapmıyorum, türkler de de var böyle insanlar ama sayısı az. Bilinçli ebeveyn olmak doğu kültürüne göre daha baskın batı'da.
 
Ben ırkçılık yapmıyorum, türkler de de var böyle insanlar ama sayısı az. Bilinçli ebeveyn olmak doğu kültürüne göre daha baskın batı'da.
Hocam doğuya hiç gitmediğiniz oranın kültürünü insanlara olan sevgisini sempatikliğini görmemişsiniz belli. Bence daha fazla konuşmayın batırıyorsunuz iyice. Ellerine tablet telefon verip çocuklarını evin bir köşesine atan batı kültürünün ebeyvenliğinden mi bahsediyorsunuz iyi derken? Bilinçli ebeveynlik buysa bende tablet telefon vereyim çocuğumun eline evin bir köşesine atayım takılsın orda. Batı kültüründeki ebeveynlerin çoğu böyle.
 
Millet iyice mal oldu. Ailesine o karne değil o çocuk lazım ileriki zamanlarda. Sonra millet anneler babalar bunayınca huzur evine veriyorlar.
 
Video galiba Irak'ta çekilmiş.
 
Yahu bu aileler ne kadar cahil. Ulan ilkokul karnesin de hepsi pekiyi olsa ne olur ?
Nobel ödülü mü veriyorlar ? İlk okul karnesi paçavra dan ibaret. Tövbe bismillah. Dövdüğü kişi erkek olaydı da ilerde ağzını burnunu kırardı.
Buna dayak lazım dayak. Hayır sonra televizyona çıkıp hayırsız evlat diye bas bas bağırıyorlar.
 

Geri
Yukarı