Amazon açığı bulmak

Sen anlamıyor musun? Bu hile değil rasgele ve fake kartlar oluşturan bir sitede merak edip denedim ve alışveriş yaptı bunun neresi hile ben buna şans derim. Tabi sizin daha fake veya kredi kart generate nedir bilmiyorsunuz.
Bu açık bulmak falan değil :D "bu işlere ilgim var" dediğinize veri tabanlarına vb. sızdınız sandım.
Bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok :) Amazon bu durumda size ödül vermez, hesabınızı kapatır. Kredi kartının sahibi durumu fark edince canınız yanacak ama.

Ayrıca bu şans değil, kredi kartı dolandırıcılığı.

Bu açık bulmak falan değil :D "bu işlere ilgim var" dediğinize veri tabanlarına vb. sızdınız sandım. Bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok :) Amazon bu durumda size ödül vermez. Kredi kartının sahibi durumu fark edince canınız yanacak ama.
Ben açığı buldum demedim başlık değişmiş. Kredi kartının sahibi var sa amazon geri ödeme yapar diye düşünüyorum.

Ben açığı buldum demedim başlık değişmiş. Kredi kartının sahibi var sa amazon geri ödeme yapar diye düşünüyorum.
Evet, geri ödeme yapar ama bu sizin kredi kartı bilgileri ile işlem yaptığınız gerçeğini değiştirmez.

Adam Türk ise direk Türk mahkemeleri ile muhattap olursun, eğer yabancı ise olay uluslar arası mahkemelere bile taşınabilir.

Ya hediye kartlarından bahsediyor yada kredi kartlarından. Kredi kartı ise garanti kan alırlar ama hediye kartı ise şans. Ne olursa olsun dolandırıcılık.
Random cc kart denemiş tutmuş muhtemelen yaşıda küçük olduğu için korkmuş burada bu şekilde konu açmış bahsettiği şekilde yapabilecek potansiyel ve tecrübeye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı