Amazon'un ürünü Kargolamaması

Antking

Megapat
Daha fazla  
Amazon sitesinden 2 adet mouse sipariş ettim ama hala kargoya verilmedi. Endişelenmeli miyim?

Not: Paypal Nakit kart kullandım.

Ekran Görüntüsü (1).png

Ödemenin alınmasını beklemelisiniz. Bazen böyle olabiliyor. Bu arada herkese öneriyoruz, siz de yapın ücretsiz kargoyu. Üründen daha fazlasını ödemeyin:

Merhaba. Kesinlikle yardımcı olabilirim. Ancak bildiğim kadarıyla Amazon bu konuda artık daha sert. :)

Help -> Need More Help? -> Contact Us kısmına girin. Birinci seçenekten "An Order I Placed" seçili olarak gelecektir. O kalsın. Alttaki "Select an Issue" kısmından "More Order Issues" diyelim. Seçince altta bir tane daha çıkacak, ona da "Other order question or issue" diyelim. Açılan kutucuğa "Shipping Price" yazabiliriz. Tamamladıktan sonra alttan E-mail'i seçelim.

Açılan penceredeki kutucuğa İngilizce olarak şunu yazabiliriz. Ben daha önce böyle yazmışım:

Hello. I can't pay because of shipping price. Can you help me for my first order? Thank you.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı