Fyria
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
O Türkiye'nin sorunu, yurt dışında işler böyle değil, insanlar bir kere kandırıldı mı bir kere daha kandırılmıyor kolay kolay. Türkiye ile yurt dışını bu tür konularda karşılaştırmak oldukça yanlış, ayrıca Türkiye'de 1050Ti kullananların büyük çoğunluğunun Monster nedeniyle çocuk olduğunu görebilirsin, ne yapsın bilmiyor, ne kullandıysa onu kullanıyor.Gördüğümü söylüyorum. Şikayet etmek demek kullanmayı bırakmak demek değil. Türkiyede insanlar bir çok şeyden şikayet ediyor ama yine de her şey aynı şekilde devam ediyor ve edecek.
Bir de işin yayıncı konusu var. Onlar bir anlamda zorundalar çünkü sponsorları aynı firmalar, istese de kullanamaz.
Evet, NVIDIA'da iyi işler başardı, Intel'de iyi işler başardı fakat ikiside son yıllarda çok cıvıttılar, rekabet varken bile alttan alttan kazık atmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana, hele şu son AMD'nin RT demosundan sonra NVIDIA'nın olmaz, yapamayız dediği GTX serisine ışın izleme desteği getirmesi gibi, İntel'in her yıl aynı işlemciyi %10 frekans artışı ile fakat farklı soketle satması gibi.
Ek: Burada fanboyluk ve benzeri bir olay yok, iyice araştırısanız bunlar bariz ortada.
Ekstra olarak bu konuda AMD almak pişmanlık mıdır ? Yoksa artık iyi bir firma mı ? Ryzen iyi midir ? Değer mi ? Gibi konular tartışılırken gelip "Yurt dışında olsaydınız %90'ınız Intel ve NVIDIA sistem toplardı" demenizi yanlış bulmaktayım. Reddit'te bile günde 20 tane yeni AMD sistem topladım paylaşımı gelirken NVIDIA'nın yerinde ay başı güncelleme notlarından fazlası yok.
Yıl 2013-2014 olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi fakat 2017'ten itibaren pek değil.
Ek: Dua ediyorum ki yazım yanlışı yoktur ve bir yetkili tarafından asırlık uzaklaştırma cezası almam, yanlış varsa affola.
Son düzenleyen: Moderatör: