AMD vs NVIDIA

g0khann32

Femtopat
Katılım
22 Ocak 2023
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 10 yıl aradan sonra sistem toplayacağım. MSI GT72S 6QE modeli laptopum emekli olmak üzere arkadaşlar. Steam/Epic/Gamebillet/Voidu/Etail gibi sitelerden indirim ve kodları takip ederek güzel bir kütüphane oluşturdum.

Sizlerden ricam ekran kartı konusunda bana yardımcı olmanız. Bugüne kadar hiç AMD ekran kartı kullanmadım ve deneyimim yok açıkçası denemek de istiyorum AMD ekran kartını ama bir yandan da korkmuyor değilim. crash/çökme vs gibi konular fazla olduğu için AMD tarafında sizlere sormak istedim güncel olarak bu marka ekran kartı kullanan arkadaşlar ya da her iki markayı da kullanmış ama tavsiyem şu olur diyen herkesin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem maksimum 25 bin TL. (monitör dahil)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci AMD ekran kartı NVIDIA bence.
 
Sadece oyun oynayacaksanız AMD alın. Ben AMD kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama modelleme gibi şeyler yapacaksanız nVidia daha kullanışlı oluyor hocam. Tabi daha pahalıya gelecektir nVidia
 
Mantık ve TN-3 sistemlerin stoku bitti düzgün sistem yok şu an. 3070 daha iyi olabilir ya da bu sistem ucuza alınıp kullanılabilir.



Hocam 25k bütçeye hem 6650XT hem de 3050 saçmalık ama 6650XT daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı