8 yaşında ki telefon? Bende kullandım baya stabildi telefon.IPhone 5 kullandım. IPhone 6 kullanan arkadaşım vardı. İkimiz de Android'in daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz.
8 yaşında ki telefon? Bende kullandım baya stabildi telefon.IPhone 5 kullandım. IPhone 6 kullanan arkadaşım vardı. İkimiz de Android'in daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz.
İphone 5’ten sonra kalkıpta samsung S7-S8 gibi özelliklere sahip olan telefon kullanmışsan tabi öyle dersin.IPhone 5 kullandım. IPhone 6 kullanan arkadaşım vardı. İkimiz de Android'in daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz.
LG G2'ye de sahibim aynı zamanda, Android 9 ROM'u attım kendisine. Gayet düzgün ve akıcı çalışıyor şu an.8 yaşındaki telefon? Bende kullandım baya stabildi telefon.
IOS tabii ki. Ürünleri daha uzun ömürlü, daha hızlı ve daha akıcı. Tek sorunu fazla kısıtlı o kadar, güvenlik için böyle zaten.
Bu arada artık yavaş yavaş güncelleme almayacak biliyorsun değil mi? Sende anlarsın sonra niye yavaşlamaya başladığını.Yavaşlamayı mı başlıyor hahaha. 6S bile yavaş değil.
Umarım öyledir. Redmi 8 bile kasıyor.LG G2'ye de sahibim aynı zamanda, Android 9 ROM'u attım kendisine. Gayet düzgün ve akıcı çalışıyor şu an.
Çok yüksek değil iphone 7 ya da 8 al. İos’u bırakmazsın.LG G2'ye de sahibim aynı zamanda, Android 9 ROM'u attım kendisine. Gayet düzgün ve akıcı çalışıyor şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.