Android mi iPhone mi?

Bütçe
~8000 TL
iPhone. Telefona verdiği destek özellikle harika.
Android gibi 2 sene sonra kesmiyor desteği 7-8 sene veriyor.
Şu kamerayı MP ile, telefonu RAM boyutu ile ölçen xiaomistleri takma.
(Hepsi değil)

Android artık 4 sene veriyor (modele de bağlı) iPhone destek açısından daha iyi tabii.
iPhone konusunu anlamadım. iPhone 11 mi daha iyi yoksa XR mı daha iyi?
Uzun süre kullanım önemli ise iPhone daha iyi her türlü.

Kamera önemli ise iPhone her türlü.

Şu kamerayı MP ile, telefonu RAM boyutu ile ölçen xiomistleri takma.
(Hepsi değil)
Mi serisi cihazlar 3 yıl alıyor. Custom ROM olarak da Mi 5 bile hala alıyor. 144 HZ ekran varsa da göster. Kamera için de Iphone iyi ama Mi'ye de sallamanız hiç güzel değil.

Mi serisi cihazlar 3 yıl alıyor. Custom ROM olarak da Mi 5 bile hala alıyor. 144 HZ ekran varsa da göster. Kamera için de Iphone iyi ama Mi'ye de sallamanız hiç güzel değil.
Sallamıyorum. İphone ile 2000 tl'ye aldıkları cihazları "Onda 2 gb ram var bende 4 gb İpHONe ÇöP ğığı." diyen tipler için dedim zaten alta yazdım.
Xiaomi hoşuma giden bir firma.
Kullananlar telefonlarını yere göğe sığdıramıyor o kadar.

APK ve benzeri işlerle işiniz yoksa iOS iyidir. 4 yıldır 6S Plus kullanıyorum, bataryasının ömrü çok kısaldı, onun haricinde hala her şeyinden memnunum.

Bir iPhone ile onun kopyasını karşılaştırmak biraz saçma olmuş.

Gerek kamera, gerek yazılım desteği, gerek de kalite olarak iPhone 11 Mi 10'dan iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı