iPhone konusunu anlamadım. iPhone 11 mi daha iyi yoksa XR mı daha iyi?
iPhone. Telefona verdiği destek özellikle harika.
Android gibi 2 sene sonra kesmiyor desteği 7-8 sene veriyor.
iPhone konusunu anlamadım. iPhone 11 mi daha iyi yoksa XR mı daha iyi?
Uzun süre kullanım önemli ise iPhone daha iyi her türlü.
Kamera önemli ise iPhone her türlü.
![]()
iPhone 11 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 11 64 GB fiyatları 25.899,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 11 64 GB özelliklerini incele, 4 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
iPhone 11 128 GB Aksesuarsız Kutu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
iPhone 11 128 GB Aksesuarsız Kutu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
iPhone XR 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
iPhone XR 256 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mi serisi cihazlar 3 yıl alıyor. Custom ROM olarak da Mi 5 bile hala alıyor. 144 HZ ekran varsa da göster. Kamera için de Iphone iyi ama Mi'ye de sallamanız hiç güzel değil.iPhone. Telefona verdiği destek özellikle harika.
Android gibi 2 sene sonra kesmiyor desteği 7-8 sene veriyor.
Şu kamerayı MP ile, telefonu RAM boyutu ile ölçen xiomistleri takma.
(Hepsi değil)
Sallamıyorum. İphone ile 2000 tl'ye aldıkları cihazları "Onda 2 gb ram var bende 4 gb İpHONe ÇöP ğığı." diyen tipler için dedim zaten alta yazdım.Mi serisi cihazlar 3 yıl alıyor. Custom ROM olarak da Mi 5 bile hala alıyor. 144 HZ ekran varsa da göster. Kamera için de Iphone iyi ama Mi'ye de sallamanız hiç güzel değil.
6 GB da 6.105 TL. Sosyal medya ve oyunların düşkünüyüm. Ayrıca kamerada benim için çok önemli. Herhangi bir 8.000 TL altı iPhone.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.