Anneme nasıl sigara içtiğimi söylerim?

"Sigarayı nasıl bırakabilirim?" diye konu açıp kendisi hakkında endişeleceğine annesinin tepkisini nasıl azaltabileceğini soran birine ne deseniz boş, boşuna bıraktırmaya uğraşmayın. 20 yaşında öksüre öksüre içi dışına çıkınca anlar.

"Sigarayı nasıl bırakabilirim?" diye konu açıp kendisi hakkında endişeleceğine annesinin tepkisini nasıl azaltabileceğini soran birine ne deseniz boş, boşuna bıraktırmaya uğraşmayın. 20 yaşında öksüre öksüre içi dışına çıkınca anlar.

Bak dostum birinci olarak konu başlığı anneme nasıl sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim?
İkinci olarak ise annemin benden duymasını istiyorum çünkü başkasından duyarsa daha kötü kızabilir.

Bak dostum birinci olarak konu başlığı anneme nasıl sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim?
İkinci olarak ise annemin benden duymasını istiyorum çünkü başkasından duyarsa daha kötü kızabilir.
Ben de aksi bir şey demedim zaten, bırakmanı söyleyenlerin çabasının senin girdiğin kafada olan biri için hiçbir anlam ifade etmediğini dile getirdim.

Nasıl söyleyeceğini başlarken düşünecektin, her türlü kızacak. Kaçarı yok. Duymak istediğin bu değil ama gerçek bu. İyi sosyaller.

Bence en çok anneniz kızabilir. Kendi bu bataklığa düşmüş ve kurtulmak istiyorsa, senin düştüğünü farkederse daha kötü olabilir. Direkt bırakmayı deneyin.

Mallesef o durum o kadar kolay değil ha deyince bırakılmıyor sigara bırakma hatları falan var veya nikotin sakızları var bunları tavsiye edebilirim.

Bakkalcılar satıyor. Ben 18 yaş altına satanı çok gördüm valla.
Hocam o zaman şu ülkede sadece bana satılmıyor tanıdık bakkal dışında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı