Antivirüs kullanmak gerekli mi?

Daha fazla  
PC boşta RAM %34 idi sonra defemderi kapatim baska virüs programi indirdim. Daha da kötü oldu ve bugun ikisini de sildim sizce yüklemem gerekli mi sadece EBA'ya giriyorum ve Steam'dan takiliyorum, hiçbir korsan şey indirmem, torrent yok. Sizce gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC boşta RAM %34 idi sonra defemderi kapatim baska virüs programi indirdim. Daha da kötü oldu ve bugun ikisini de sildim sizce yüklemem gerekli mi sadece EBA'ya giriyorum ve Steam'dan takiliyorum, hiçbir korsan şey indirmem, torrent yok. Sizce gerek var mı?
Ayrıyeten virüs temizleme programlarını bilgisayarına sokma benim güzel kardeşim. PC'nin zamanla ömrünü yersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden, sebep verseydiniz bir de keşke?

Pardon, haklısınız. Ücretsiz antivirüs yazılımlarının hepsinde asıl veri sizsiniz. Sizden veri madenciliği yaparlar. Ve sizi ücretli versiyona/aboneliğe geçmeniz için göstermelik işlemler yapar. Şöyle özetleyeyim. Süpürdüklerini koltuk altına atar. Koltuk altında kalanları da süpürmez.
Tavsiyem lisanslı Kaspersky kullanmanız. Ücretsiz ise Defender yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı