Aranızdan "Intel pişmanlıktır." diyen biri çıkar mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 7.786
AMD sağolsun her kullanmayı denediğim işlemcisi beni yarı yolda bıraktı🤣 Hem de bunu o kadar güzel yapıyor ki bir süre sonra zevk alıyor resmen insan. Stockholm sendromu gibi resmen bağlanıyorsun🤣 Isındı, yandı, hata verdi, yeniden başlatma sorunu yaşattı... hatta bir keresinde resmen canı sıkıldı kapandı ya🤣 "Teşekkür ederim ama ben yapamayacağım" dedi resmen🤣
Hocam bence sen Laptop mağdurusun hatta Packard Bell mağduru :)

Hocam bence sen Laptop mağdurusun hatta Packard Belli mağduru :)
Onu üreteni zaten bir bulsam, terlikle kovalayacağım onu ah ahhh🤣

Kamu Sportu:

"Packard Bell kullanmak pişmanlıktır"🤣

İntel'in pişmanlık olacağı tek zaman; muhtemelen iş bilgisayarı kurmaya kalktığınız zamandır.
Bence asıl iş bilgisayarı konusunda AMD, Intel'den daha büyük sorun çıkarma potansiyeline sahip. İşinin ortasında pat diye işlemci kaynaklı sorun çıkabilir, Intel'in yaşattığına hiç rastlamadım ama 3000 serisi AMD'lerin yaşattığını fazlasıyla okudum, bu konuda bile yazıldı 1-2 sayfa önce.

Intel ile şimdiye kadar eski yeni hiçbir işlemcisinde sorun yaşamadım veya beni yarı yolda bırakmadı. Evet fiyatı biraz yüksek ama sorunsuz kullanacaksam ve bütçem yetiyorsa tabii ki Intel tercih ederim yine. Intel pişmanlıktır gibi genellemeli bir söz kullanan çarpılır bence🤣

AMD sağolsun her kullanmayı denediğim işlemcisi beni yarı yolda bıraktı🤣 Hem de bunu o kadar güzel yapıyor ki bir süre sonra zevk alıyor resmen insan. Stockholm sendromu gibi resmen bağlanıyorsun🤣 Isındı, yandı, hata verdi, yeniden başlatma sorunu yaşattı... hatta bir keresinde resmen canı sıkıldı kapandı ya🤣 "Teşekkür ederim ama ben yapamayacağım" dedi resmen🤣

AMD Radeon ekran kartlarını konuşmak bile istemiyorum zaten. Sıvılaşır mı ya bir ekran kartı🤣
HD serilerinde yaşamıştım ben onu. Biri Pentium 4 ve diğeri i5 650 olmak üzere iki bilgisayarda da HD serisi ekran kartlarım yanmıştı.

O gün bugündür ATI ile aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. :D

Piyasada bir dinozor olarak yani 8088 8086 80286 80386 diye günümüze kadar tüm işlemcilerini misafir ettim. Syleyebileceğim tek şey bu rekabet olmasa F/P diye bir kavram olmayacağı. Zamanında alınan her donanım müşterilerine hizmet etmiştir ve AMD nin bu ilk ve tek inteli zorlaması ve geçmesi değil elbette. YEni bir sistem toplayan cebinedeki para ile F/P toplar ve kullanır. Fanatiklik yapmak özellikle biz türkler için damarda akan bir kan misali bunun sebebide paramızın yetmemsi maalesef.

HD serilerinde yaşamıştım ben onu. Biri Pentium 4 ve diğeri i5 650 olmak üzere iki bilgisayarda da HD serisi ekran kartlarım yanmıştı.

O gün bugündür ATI ile aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. :D
Şu aşağıdaki kartı hatırlayanlar bilir... uçan tekme attım bu karta o kadar söyleyeyim size🤣 Bunun yüzünden hala Sapphire markasına uyuz olurum.

589_011.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı