Ben çok ağır C19 geçirmiş ve nefes alamaz halde, 20 gün hastanede yatarken oksijen bağladılar bana, o kadar nefes alamıyordum ki ciğerlerimden kan gelmişti öksürmekten, ayakta duramıyor sırt ağrısından yatamıyordum, Allah'a şükür ben ve annem atlattı ancak, annannem çıkamadı maalesef hastaneden hakka yürüdü bu yüzden aşı açılır açılmaz hemen sağlık ocağına gidip sinovak yaptırdım. Aşı kötü değil C-19 olmayan bilemez şu an kalp büyümesi saç dökülmesi ve aşırı yorulma hali devam ediyor neredeyse 4 ay oldu atlatalı. Bu arada hiçbir yan etkisi olmadı aşının bende.
Vereceğin kararlar(olağanüstü) kararlar insanoğlunu etkiler. Kelebet etkisi gibi düşünün.
Başkasına müdahale edeceğiniz bir karar. İfadelerini çok oxymoron. Ayrıca neden şiirsel yazıyorsunuz?
Sivonac olursanız 3 doz olacaksınız.
Ben çok ağır C19 geçirmiş ve nefes alamaz halde, 20 gün hastanede yatarken oksijen bağladılar bana, o kadar nefes alamıyordum ki ciğerlerimden kan gelmişti öksürmekten, ayakta duramıyor sırt ağrısından yatamıyordum, Allah'a şükür ben ve annem atlattı ancak, annannem çıkamadı maalesef hastaneden hakka yürüdü bu yüzden aşı açılır açılmaz hemen sağlık ocağına gidip sinovak yaptırdım. Aşı kötü değil C-19 olmayan bilemez şu an kalp büyümesi saç dökülmesi ve aşırı yorulma hali devam ediyor neredeyse 4 ay oldu atlatalı. Bu arada hiçbir yan etkisi olmadı aşının bende.
Bu virüs her şeyi değiştirdi, dünyanın sistemini bile.
Biraz akıl lazım.
Öyle bir şey yaparlar ise şüphe aramakta haklıyım.
Kimse gelip bana senin yüzünden diğer insanlar ölecek falan demesin.
Ben bile BioNTech oldum.
Vereceğim tüm kararlar beni ilgilendirir.
Akıl yoksa bir insanın dediğine inanıp onun dediği ile hareket ederler.
Vereceğim kararlar hiçbir insanoğlunu ilgilendirmez.
Sosyalleşmeyi engelliyorlar diyen insanların yarısından fazlası taş çatlasın, yılda 2 defa kafeye falan gidiyorlar.Aşı olması için bir insanı toplumdan dışlamak (restoran, kafelere girmesini engelleyerek sosyalleşmesini engellemek) bence mantıklı değil. Yapan ülkeler de boş bir iş yapmışlar. İnsanın kendi tercihi sonuçta, kimse kimsenin özgür tercihine karışamaz. Teşvik yapılacaksa böyle yapılmamalı diye düşünüyorum.
Bu insanların özgür tercihlerine karışıldığı gerekçesini değiştirmiyor. 1 kere bile gitse zorunlu tutulmamalı. Zorla teşvik mi olur ya? Buna teşvik diyenin akli dengesinin yerinde olduğu konusunda şüphelerim var. Buna teşvik diyen çocuğunu yemek yemezsen polis amcaları çağırırım diyerek yemek yediren zihniyetin ta kendisidir. Bu yasal değildir. Maske zorunluluğu da yasal değildi zaten.Sosyalleşmeyi engelliyorlar diyen insanların yarısından fazlası taş çatlasın, yılda 2 defa kafeye falan gidiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.