Aşko Kuşko Kız

İçlerinde bir aslan yatar'' yahut ''Bir aşk gibi peşinden koşmanız, bir kuş gibi sıkmamanız'' ifadesi alenen bir güzellemedir.
Kitap okumuyorsunuz sanırım. Bu videoda sizi üzecek bir durum yok. Neden üzerinize bir şeyler alınıyorsunuz sakin olun. Çok mu üzdüler sizi?

Ağır derken sizin için mi ağır oldu ? Yoksa genel bir yorum mu? Ben sizin şahsınıza veya kadınlara bir şey söylemedim belirtmek isterim. Bu kadınımsıların (kendini geliştirememiş muhtaç insanların) hemcinslerini de kötü etkilediğini söylüyorum pek savunulacak bir yanları yok isim olarak aşko kuşko olmasın da maşka muşko olsun. Bu dediğim tiplemelerin varlığını az çok biliyorsunuzdur zaten.
Hangi kesim hakkında konuşursanız konuşun bence bu kadar ağır konuşmayın. Ben tabii ki üstüme alınmadım fakat biraz temkinli ve sakin yaklaşın olaylara.

Ya burada ben size tanım yapıyorum. Shorts. Abi hiç mi edebiyat bilmiyorsunuz biz bunun Fransızcasını yaptık Türkçesini anlamıyorsunuz.

Kadınlar erkekleri öldürsün kimse gıkını çıkartmasın, tam tersi olunca ülkeyi ayağa kaldırın.
Canım ne alaka? Video ile ne alakası var. Aşko kuşko kız diyorum pembe giyinmeyi sever diyorum kadınların erkekleri öldürmesi diyorsunuz.

Orası öyle de benim takıldığım nokta konu sahibinin bu tür kızlar hakkında bilgi sahibi olup olmamanın bir önemi varmış gibi yorum yapması. Hayır konudaki yazının kendisine ait olduğunu sanıyordum ama üşenmeyip videodaki metni yazıp burada paylaşmış. Diğer taraftan Pelin Olgun'nun sunuculuk yaptığı bütün kanallar böyle saçma sapan içerikler üretiyordu yani kaynağına şaşırmadım.
Bu tür zırvalıklar vakit kaybı, güdülen amaç "ilgi" ve kâr elde etmek.
Her yıl yeni bir şey türüyor, bu akımları takip etmenin yararı olmuyor.

Bu arada aşko kuşko diye konuşan kişiler genelde baş örtüsünü yarı açık takar sakız çiğner ve topuklu ayakkabı ile dolaşır. Suriyelilerden daha çok midem bulanır.

Gece gece kahkaha attım, konu ne ara buraya geldi.
Büyük ihtimal lgbt tarzı şeyleri de savunuyor. Bu birinci aşama yarın öbür gün lgbt'yi normalleştiren bir konu da açar.

Diğer taraftan Pelin Olgun'nun sunuculuk yaptığı bütün kanallar böyle saçma sapan içerikler üretiyordu yani kaynağına şaşırmadım.
Ne yıkıcı bir bakış açısı. Atatürk'ten Fatih Sultan Mehmet'e, Da Vinci'den Kemal Sunal'a kadar video projesi oldu. Ne yıkıcı bir yorum.

Aşko kuşko kizlar kendileri öyle kendileri birbirlerine aşko diye seslenir ben aşko kuşko kızım diye gezinir geziniyorlar kendileri de hallerinden memnun vaziyette.
Gözlemim bu.

Vay bee bu kadar şey varken saçma bir konu üzerine 6 sayfa konuşabiliyoruz.
Ben de şaşırıyorum. Genç kesimimiz gereğinden fazla heyecanlı.

Aşko kuşko denen kitlenin iyi bi' tarafı var mı ki? Savunma amacınız nedir? İğrendirici gelmiyor mu mesela?
Ben hiçbir kesimi savunmuyorum. Kısa bir shorts sizinle. Araştırmanızı Öneririm serisi. Yani abartmayalım.

Gece gece kahkaha attım, konu ne ara buraya geldi.
Gerçekten ya. Biraz sakin lütfen. 😄

Bu arada aşko kuşko diye konuşan kişiler genelde baş örtüsünü yarı açık takar sakız çiğner ve topuklu ayakkabı ile dolaşır. Suriyelilerden daha çok midem bulanır.

Büyük ihtimal lgbt tarzı şeyleri de savunuyor. Bu birinci aşama yarın öbür gün lgbt'yi normalleştiren bir konu da açar.
Yordayabilme yeteneğinize hayran kaldım açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı