Aşko Kuşko Kız

Hangi kesim hakkında konuşursanız konuşun bence bu kadar ağır konuşmayın. Ben tabii ki üstüme alınmadım fakat biraz temkinli ve sakin yaklaşın olaylara.

Ya burada ben size tanım yapıyorum. Shorts. Abi hiç mi edebiyat bilmiyorsunuz biz bunun Fransızca'sını yaptık Türkçesini anlamıyorsunuz.

Canım ne alaka? Video ile ne alakası var. Aşko kuşko kız diyorum pembe giyinmeyi sever diyorum kadınların erkekleri öldürmesi diyorsunuz.

Sen benim yazdığıma değil, kime yazdığıma ve onun yazdığına bak. Konu dışına çıkan ilk kişi ben değilim, haklı konuşunca bazılarının zoruna gidiyor sanırım.

Sen bir yeri okumamışsın...

Evet, çok yandı. =,(

Aşko Kuşko kız =D Çok yararlı bir konuydu, sağ olun. Sayenizde aşko kuşko kız neymiş öğrendim, artık aşko kuşko kız gördüğümde direkt topuklarım.
Peki umarım şimdi de topuklar ve beni uzaktan takip etmeye devam edersiniz. 😇

Bağışla ama böyle gerici kesime karşı kibar olmak zorunda değildim. Sen anlamadın, anlamanı da beklemiyordum; maymunlar gibi türlü türlü nedenlerle(cinsiyet, yönelimler, ırk, siyasi, din...) birbirine saldıranlara ateş püskürtmüştüm.
Lütfen bu konudan uzaklaşır mısınız?
Sana iyi forumlar (umarım)

Dünya cinsiyetsizlik peşindeyken sanal alem kadınlar üzerine yeni bir tabir yapıştırdı.
Bu tümcenin saçmalığını umarım bir gün fark edersin...

Bağışla ama böyle gerici kesime karşı kibar olmak zorunda değildim. Sen anlamadın, anlamanı da beklemiyordum; maymunlar gibi türlü türlü nedenlerle(cinsiyet, yönelimler, ırk, siyasi, din...) birbirine saldıranlara ateş püskürtmüştüm.

Sana iyi forumlar (umarım)

Bu tümcenin saçmalığını umarım bir gün fark edersin...
Tamam bağışladım. Şimdi bir daha benim adımı gördüğün yerde 'anlamadığım' aklına gelsin, aynı tavrı sergile ve yazma.

2 bin civarında görüntülenme almışız burada. Demekki doğru sitede "entry" açmışım. 😄
Aslında iyi taktik he baktınız sorununuza yanıt alamıyorsunuz bu tür konular açarak çözmeyi deneyin.

-İşlemciye Termal macun yerine Oje sürsem sorun olur mu ?
-Ekran kartına Rimel çeksem daha iyi görüntü ve FPS alırmıyım ?
-Fan kapağının önüne Parizyen çorabımı koysam kasa içine giren tozlardan kurtulabilirmiyim ?.
-Anakart'ım devamlı sorun çıkarıyor kaynanam yüzünden olabilir mi ?
-Kocama ne zaman iş yaptırmaya kalksam mavi ekran hatası alıyorum BİOS güncellemesi nasıl yapabilirim?.
gibi.

Son düzenleme:
Dünya, kadınları öne çıkarmanın mı peşinde? :D Yok canım. Herhalde Arap coğrafyası falan da dünya sayılıyor. Yahut Orta Asya bozkırları. Kadınlar burada eşit bile değil.

Eşitliği arzulayın, hem aşırılıkların hem de eksikliklerin karşısında durun. Zor değildir herhalde. Mizojeni saçan mesajlar da yazmayın. İyi niyetli de olsanız kimse sizin içinizi bilemez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı