Aşko Kuşko Kız

Aslında iyi taktik he baktınız sorununuza yanıt alamıyorsunuz bu tür konular açarak çözmeyi deneyin.

-İşlemciye Termal macun yerine Oje sürsem sorun olur mu ?
-Ekran kartına Rimel çeksem daha iyi görüntü ve FPS alırmıyım ?
-Fan kapağının önüne Parizyen çorabımı koysam kasa içine giren tozlardan kurtulabilirmiyim ?.
-Anakart'ım devamlı sorun çıkarıyor kaynanam yüzünden olabilir mi ?
-Kocama ne zaman iş yaptırmaya kalksam mavi ekran hatası alıyorum BİOS güncellemesi nasıl yapabilirim?.
gibi.
Çok komik olmuş. Bir daha olmasın.
Eşek sudan gelinceye kadar güldüm inan.

Dünya, kadınları öne çıkarmanın mı peşinde? :D Yok canım. Herhalde Arap coğrafyası falan da dünya sayılıyor. Yahut Orta Asya bozkırları. Kadınlar burada eşit bile değil.

Eşitliği arzulayın, hem aşırılıkların hem de eksikliklerin karşısında durun. Zor değildir herhalde. Mizojeni saçan mesajlar da yazmayın. İyi niyetli de olsanız kimse sizin içinizi bilemez.
Yalnız içeriğimizde kadınları öne çıkartmaya dair tek bir nokta bile yok. Kendi bilindışılıklarını kusuyorlar. Üzülüyorum çünkü aralarında çok genç gerçekten çok çok genç arkadaşlarımız da var.

Lütfen bu konudan uzaklaşır mısınız?

İlgi için bu tarz konular açan birisi için çok iddialı bir cümle bu. Sizde iyi biliyorsunuz bu açtığınız konuların altında tartışma çıkacak, kavga çıkacak ve linç yiyeceksiniz. Ama bunu kafanız da "ilgi" olarak görüyorsunuz veya bundan zevk alıyorsunuz bu besbelli.

İlgi için bu tarz konular açan birisi için çok iddialı bir cümle bu. Sizde iyi biliyorsunuz bu açtığınız konuların altında tartışma çıkacak, kavga çıkacak ve linç yiyeceksiniz. Ama bunu kafanız da "ilgi" olarak görüyorsunuz veya bundan zevk alıyorsunuz bu besbelli.
İlgi için konu açmıyorum. Konseptimi paylaşıyorum. Aslında tartışma çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi gülüp eğleneceğimizi zannediyordum. Birkaç yorum yaparak çünkü biz kimseyi hedef almadık, öyle eğlencesine bir tanımda bulundum. Fransızca'da biz buna 'définir' diyoruz ama Türkiye'de anlaşamıyoruz.

Konu dışı bölümünde açılmış bir geyik üzerine ne ciddi girmişsiniz arkadaş. Bu konu neden açıldı diyenler, alakasız istatistiksel bilgi paylaşanlar... Aynı sayfa içinde ''Okulda arkadaşımı dövdüm'', ''Sosyal'e ne zaman kaydoldunuz?'' gibi çok ciddi, önemli konular varken burada vakit kaybetmek neden? :)

İlgi için konu açmıyorum. Konseptimi paylaşıyorum. Aslında tartışma çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi gülüp eğleneceğimizi zannediyordum. Birkaç yorum yaparak çünkü biz kimseyi hedef almadık, öyle eğlencesine bir tanımda bulundum. Fransızca'da biz buna 'définir' diyoruz ama Türkiye'de anlaşamıyoruz.
Aynı fikirlere sahip olmasakta ben de "bana ilgi verin" olarak açılmadığını düşünüyorum bu konunun. Eğlencesine açıldığı belli, iyi ya da kötü yorum yaptıkta artık bu kadar kırıcı olmaya gerek yok bence. Ülkede bu kadar problemimiz varken bu konu için sayfalarca linç saçma olmaya başladı ayrıca saçmalık olarak bu konudan daha saçma bir dünya konu var...

Cinsiyetlerin dallandırılıp budaklandırılmasına karşıyım. Aşko kadınlar ise genellikle ergenlik döneminde bazı sorunları aşamayıp topluma karışamayan, bu yüzdende kendilerine ait türev oluşturarak farklı görünme çabasına giriyorlar. Gerçi bu daha çok aile içinde ne yazık ki sevgi görememiş kadınlarda oldukça fazla ne yazık ki. Aynı durum erkek içinde değişkenlik içerisinde olabiliyor.

Bu arada kadın ve erkek bazı konularda hiçbir zaman eşit olamaz bu bir gerçektir. Bunun yerine daha çok adalet kuramı gerçekçi gibi gözüküyor.

Ters mıknatıs gibiyim çok şükür, beni görünce uzaklaşıyorlar ama nedensizce yakınlaşmaya da çalışıyorlar. Yüz vermiyorum, sağ olsun arkadaşlar da yardımcı oluyor bayağı etkili. Hiç sevmem böyle tipleri, hep bana mı denk geliyor bilmiyorum nedense hep düzgün kızlarla arkadaşlık kuruyorum. 🥰

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı