Assassin's Creed Serisi Enleri

Origins, Odyssey ve Valhalla'daki dövüş mekaniklerini sıcak bakmıyorum. Ac Unity'de çeşitlilik yok demişsiniz ama bence bir ağır silah,bir kılıç ve uzun silahın arasında yeteri kadar fark var.

Ac 1'de Altair'i sevemedim. Dediğim gibi: Altair'i en çok Revelations'ta anladım ve sevdim. Syndicate'sa başarılı bir yapımdı.

Ben oyunu 2 kere bitirdim dediğiniz gibi bugla karşılaşmadım. DLCde de karşılaşmadım.

Dövüş mekaniklerini sıcak bakmıyorum
Neden sıcak bakmıyor sunuz dövüş mekaniklerine?
Unity de silahlar savş içinde değişebiliyor mu savaş içinde savaşlar parry yapıp saldırmadan ibaret.
 
Yok. Hatta pelerin ve gemi bugu vardı Valhalla'da. Yanlış hatırlama ihtimalim olsa bile Black Flag açık ara daha iyi. AC III hikayesi hepsinden daha iyi. Aklımda kalıyorsa bir sebebi vardır.
Ac 3 de dahil tüm ac oyunları sunum olarak bence aşmış oyunlardır.
Ama aklımda kaldıysa bir sebebi vardır saçma bir argüman.
Unity ayrı bir rezillik zaten. AC serisi çöptür şu an Black Flag ve öncesi dışında. WD ve Far Cry'a hiç girmiyorum.
Valhalla ve Odyssey i bir gömsene şurada?
 
Assassin's Creed Unity şu oyun serisinde açık ara en iyi oyun mekaniklerine sahip oyundur. Aksini iddia eden var ise ondan önceki oyunlarda bulunan kolay mekaniklere alışmış ve gerçekçi mekanikleri sevmeyen kişilerdir.

Eski oyunlarında genel olarak adam parry bile yapsa hasar veren bir karakter ile karşımıza çıkıyordu. Neredeyse istediği yere belli bir mesafeden atlayabiliyordu.

Savaş kısmında ise isterse 10 kişi gelsin yine de bir şekilde adamları kesebiliyordun. Bu oyunda ise 5 kişi bile gelseler rahatlıkla kesemiyorsun. Sis bombası atıp 2 3 kişi aradan çıkarıp ancak savaşa dalabiliyorsun.

Eğer Dead king DLC'sini oynadıysanız ismini bilmediğim büyük kilisenin altına girmeniz gerekiyor ve bir sürümühafız var sadece içeri girmen ile 20 kişinn etrafını sarması bir oluyor.

Ne kafana göre tırmanabiliyorsun ne de 15 kişiye saldırıp canlı çıkabiliyorsun. Ayrıca ağır silah kullanma olayı beni benden aldı. Tüm oyunu ağır silahlar ile bitirdim. en son işte o yanarlı dönerli kılıcı aldım onla yan görevleri hallettim

AC 3 açık ara hikayesi en iyi olan oyundur bence. Ama Black Flag ise apayrı bir oyundur. O oyunda bulunan hiçbir mekanik diğer oyunlarda yok. Mekanik derken deniz savaşı mekaniği v insana tamam ben korsanım dedirtiyor.
 

Geri
Yukarı