Assassin's Creed: Valhalla Steam platformuna gelebilir

Yer
İç Anadolu
"Ubisoft'tan Assassin's Creed: Assassin's Creed: Mirage, Codename Red ve Assassin's Creed: Infinity hakkında daha fazla haber beklerken, Valhalla Steam sürümü geliyor olabilir.

assassins-creed-valhalla-steam-ubisoft-connect-page.jpg

Ubisoft Connect sayfası, Steam'den açıkça bahseden bir satır da dahil olmak üzere yakın tarihli bir arka plan güncellemesiyle ilgili birkaç satır içeriyor. Yeni görseller, arka plan, logolar ve varlıklar için kodların yanı sıra, sayfa güncellemesi "Internal Dev/QC - Assassin's Creed Valhalla [STEAM]" satırını içeriyor ve bu da potansiyel olarak 2020 açık dünya oyununun Valve'ın PC mağazasında yeniden piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

Reset Era'ya yazan AshenOne adlı kullanıcı, SteamDB Discord sunucusundan aldığı Ubisoft Connect site kodunun görüntülerini paylaştı. Ayrıca Assassin's Creed için bir Steam lansmanı olduğunu iddia ediyorlar: Valhalla'nın ilk olarak 2021 yılında, NVIDIA'nın GeForce NOW bulut oyun hizmetinin yaklaşan sürümlerle ilgili bilgileri içeren bir veritabanına erişildikten ve çevrimiçi olarak yayınlandıktan sonra sızdırıldığını iddia ediliyor.

Steam'de piyasaya sürülen son Assassin's Creed oyunu 2018 yılında Assassin's Creed: Odyssey'di. Valhalla hem Ubisoft hem de Epic Games Store'da yayınlanmış ancak Valve'ın platformunda yayınlanmamıştı. Ubisoft'un kıdemli başkan yardımcısı Chris Early, 2019 yılında New York Times'a verdiği demeçte Valve'ın iş modelini "gerçekçi değil" olarak nitelendirmiş ve "oyun dağıtımı açısından dünyanın bugün geldiği noktayı yansıtmadığını" söylemişti. AC: Valhalla'nın Ubisoft Connect sayfasından elde edilen bilgiler, oyunun potansiyel Steam sürümü için olası bir tarih içermiyor."

Malum Ubisoft oyunları payda anlaşamadıkları için Steam'e gelmiyecekti. Bu yüzden bende AC Valhalla almayıp, oyunu oynamamıştım. Belki bir ihtimal Steam platformuna gelirse diye; alıp oynamayı umuyordum yıllar sonra geliyor gibi, önümüzü de ki süreçler her şeyi gösterecek.

Steam gelirse bir ihtimal indirimde alınıp oynanabilir, hocam Epic'i çok kullanmadığım için Steam'e gelirse bir ihtimal bende alabilirim hayırlısı bakalım.

Ubisoft baktı Epic Store'da oyun satılmıyor mecbur getirecek. Steam'e geldiği an, oyun peynir ekmek gibi satılacak. Epic'de bir köşede sessizce izleyecek. :)

Hocam Steam dijital oyun konusunda oturmuş ve normal olarak oyuncu kitlesi Steam'de oldukça fazla ve arayüzü vs özellikleriyle her zaman önde ve dediğiniz gibi oyun çok satmadığından Steam'de satış yüzdeleri yükselecek ve çoğu oyuncu Steam'de olmadığından almayan oyuncu sayısı daha fazla gibi geliyor bana göre.

Bence herhangi bir platformda olan her oyun eninde sonunda Steam'e gelmeli, en çok kullanılan ve açık ara en iyi platformda aradığımız oyunu bulamamak pek de hoş bir şey değil.

Steam dijital oyun platformunda bir numara bana göre fakat neye göre bazı oyunları Steam'e değil de Epic'e ekliyorlar bir de Steam'e eklemiyorlar ben ona şaşıyorum hocam. Hayret etmemek elde değil çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı