Atatürk'ü savunduğum için vatan haini ilan edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasal olarak bir şey yapabilir misin bilmiyorum. Açık bir şekilde hakaret, küfür ya da tehdit edenleri genelde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorlar. “Vatan haini” ve “putperest” hakarete giriyor mu bilmiyorum. Forumda hukuktan anlayan arkadaşlar varsa onlar daha iyi yardımcı olabilirler.

Benim daha farklı bir tavsiyem olacak. Siyasi tartışmalara girme.

Adam Atatürk'e vatan haini diyor dostum sen iyi misin? O arkadaşlar bir zahmet dahil olmasın.

Adamın ne demek istediğini gayet iyi anladın. Türkiye Türklerinden bahsediyor.

Padişahlara da hain diyen var muhatap olmazsın olur biter.
"Türk"lerin içine dünyadaki bütün türkler giriyor kastettiği şey Türkiye'deki Türk'ler ise o şekilde belirtmeli.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!"

Bu sadece sana özel söylenmedi bahsedilen "Türk istikbalinin evladı"na karşı çıktığın hatta savaşacağım dediğin kişilerde dahil. Onlarda sana karşı bu cümleyi kullanarak saldırabilir.;)

Kemalistlerden nefret eden birisinin Atatürk'un sozuyle bana saldiracagini sanmiyorum.

Fark etmez başka birinin sözünü bulur mesela Fatih Sultan Mehmet'in karşılıklı bu sözler ile savaşırsınız. :D
Sonuç olarak düşman değilsiniz bu şekilde davranmanız eğitimsiz olduğunuzu gösterir sadece Profesörlerin konuşmalarını dinlerseniz nasıl tartışılır öğrenirsiniz bir birine hain demeden de bu tartışmalar yapılabilir öünkü ortak paydamız aynı, ülkemizin geleceği.

Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur hocam takılmayın. Ortaokulda bir arkadaşım vardı ben Atatürk'ü ve fikirlerini savunurken bana eski ve muhtemel şekilde yalan gazete ve kayıtları gösteriyordu pek laf anlatılmıyor bunlara. Cimer'e şikayet uğraştırır değmez.

Bunu çabuk unutmuş galiba.

1645564024902.png

Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur hocam takılmayın. Ortaokulda bir arkadaşım vardı ben Atatürk'ü ve fikirlerini savunurken bana eski ve muhtemel şekilde yalan gazete ve kayıtları gösteriyordu pek laf anlatılmıyor bunlara. Cimer'e şikayet uğraştırır değmez.

Yalan gazete kayıtlarının yalan olduğunu nereden biliyorsunuz. Atatürk hakkında gerçek olan şeyleri halk duysada inanmaz çünkü putlaştırıldı karşı tarafa cahil demek en kolayı ki o da size aynı şekilde görüyordur. Tarihi kişilerin mükemmel olması gerekmiyor ancak halk hikayelerine kalınca bu şekilde anlatılıyor mesela padişahların bilmem kaç dil biliyor yalanı. Bu dilleri bilmediğini iddia etmek zor fakat nereden ne kadar öğrenmiş?

Yalan gazete kayıtlarının yalan olduğunu nereden biliyorsunuz. Atatürk hakkında gerçek olan şeyleri halk duysada inanmaz çünkü putlaştırıldı karşı tarafa cahil demek en kolayı ki o da size aynı şekilde görüyordur. Tarihi kişilerin mükemmel olması gerekmiyor ancak halk hikayelerine kalınca bu şekilde anlatılıyor mesela padişahların bilmem kaç dil biliyor yalanı. Bu dilleri bilmediğini iddia etmek zor fakat nereden ne kadar öğrenmiş?

Haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı