Atatürk'ü savunduğum için vatan haini ilan edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atardım da Youtube hesabımın gözükmesini istemiyorum.

İşte onlara göre Mustafa Kemal bizim yani ''gavurların'' atasıymış. Biz farklıymışız. Onların ata deyince aklına II.Abdülhamid falan geliyormuş.
En kötüsüde şöyle saçma sapan yorumlar ile atalarımızı övüp yeni tanıyanlar için antipatik bir kişilik oluşturuyorlar.Abdülhamid'i bilmesem sırf şunlar saçma sapan övdüğü için ön yargıyla yaklaşırdım.
 
Sosyal medya bu. Atatürk' e saygılıyım deyip fake hesaptan 'yok şunları asmayacaktı, bunu böyle nasıl yapar, vatanı böldü' diye konuşan adamlara çok denk geldim. Twitter' dan iktidara laf attım hesabım kapandı ama Atatürk' e laf atabilirsin, ölü bizi duyamaz! Bu ülkeye ciddi bir arınma gerek. Cahil insan doğruyu görmezden gelir, kanıtlar olsa da.
 
Cihat ilan ediyorum.
Haydi Sosyal üyesi kardeşlerim. Şunlara gerçeği anlatalım. Tek kaldım 3 kişi üstüme geliyorlar.
Uğraşma, niye biliyon mu? Mevlana zaten cevabını veriyor ; Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.
 
Arap sevdalıları süslümanlarla boşuna uğraşmışsınız. Türkler İslam sayesinde her geçen zaman daha da araplaşıyor. Discord üzerinde de büyük bir şeriat topluluğu var sanırım. Büyük sunucuları da var kendilerinin. Resmen sanal ortam da tarikatlaşmışlar.

Hatta aralarından birisinin profili:
1645378248044.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı