Audi vs Bmw vs Mercedes

Audi vs Bmw vs Mercedes

• Oy verenlerin toplamı
    114
Benim görüşüm; BMW daha sportif ve daha genç arabası. MERCEDES ise, biraz kaba tabir olacak ama daha çok "ağa" arabası ama son zamanlarda, oda popülaritesini azalttı. AUDİ ise daha çok makam aracı ne BMW nede MERCEDES'e benziyor. AUDİ el değiştirdi, motorunu VOLKSWAGEN üretiyor diye biliyorum ama hakkını yememek lazım cidden çok konforlu ve gidişi güzel bir araba. Not: 5 kasanın bakışı yeter...

Arkadaş Mercedes bu işin mucididir :) Audi ye gelirsek Vw'nin kalitelisi nerdeyse aynı fabrikadan çıkacaklar :) BMW'ye diyecek laf yok zaten ya hangisine de binsen seni üzmez :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan veririm haytalık yaparım arada basarım çokta param yok dersen BMW iyidir. Benzin parasını cebinden çıkarttıktan sonra klasik bi M3 hayvan gibi kaçar.

Konforlu olsun havam olsun dersen Mercedes'in o rahatlığı hiçbir arabada yok oturan kalkamıyor. :D

70 80 bin liracık bütçelilere ise direk Audi diyorum çünkü o fiyata aldığın bir Audi A6 5.20'leri tokatlıyor kaputuna pisliyor :) yani hangisi AUDİ :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı