Ağda ile alıcaksan kuaföre git. Kendin yaparsan kırabilirsin.Bacak kıllarımı alayim mi? Diye düşünüyorum her gün yani aşırı olmasa da var.
Kalfım biraz daha belli oldu.Bacak kasın varsa belli olur, ben ilk aldığımda o kadar gözükmesine şaşırmıştım. Görünüşe önem veriyorsan al gitsin.
Erkeklik, bacak kılı gibi fiziksel bir kavramla bağdaştırılamaz.Bana göre erkek dediğin kıllı olur ne öyle kız gibi tüysüz. Eğer sporcu değilsen ve çok aşırı kıl yok ise alınmamalı çünkü tabiata ters ama eğer görüntü olarak hoş bulmuyorsan önce neden hoş bulmadığını düşün bunlar genelde toplum algısı ile oluşur örneğin eskiden bıyıksız erkek hiç yoktu bıyık erkeklik sembolüydü zamanla herşey değişiyor neyse dediğim gibi eğer gerçekten hoşuna gitmiyorsa git epilasyona bi zararı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.