Bacak kılları alınmalı mı?

Bana göre erkek dediğin kıllı olur ne öyle kız gibi tüysüz. Eğer sporcu değilsen ve çok aşırı kıl yok ise alınmamalı çünkü tabiata ters ama eğer görüntü olarak hoş bulmuyorsan önce neden hoş bulmadığını düşün bunlar genelde toplum algısı ile oluşur örneğin eskiden bıyıksız erkek hiç yoktu bıyık erkeklik sembolüydü zamanla herşey değişiyor neyse dediğim gibi eğer gerçekten hoşuna gitmiyorsa git epilasyona bi zararı olmaz.

Bana göre erkek dediğin kıllı olur ne öyle kız gibi tüysüz. Eğer sporcu değilsen ve çok aşırı kıl yok ise alınmamalı çünkü tabiata ters ama eğer görüntü olarak hoş bulmuyorsan önce neden hoş bulmadığını düşün bunlar genelde toplum algısı ile oluşur örneğin eskiden bıyıksız erkek hiç yoktu bıyık erkeklik sembolüydü zamanla herşey değişiyor neyse dediğim gibi eğer gerçekten hoşuna gitmiyorsa git epilasyona bi zararı olmaz.
Erkeklik, bacak kılı gibi fiziksel bir kavramla bağdaştırılamaz.

Şort giyiliyorsa alınmalı. Hatta spor salonuna gidiyorsanız da alınmalı, bizzat kendimden biliyorum bir gün şortla gittim salona. Antrenman ortasında terlediğim için çok iğrenç bir görüntü oluşmuştu. O günün akşamı hemen kılları aldım. Önemli bir not daha kıl ile erkeklik arasında bir bağlantı yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı