Bacak kılları alınmalı mı?

Ben tuy dökücü krem kullanıyorum 2-3 ayda bir. Tum vücuda cavuş dahil. On numara oluyor. Kestiğin zaman göreceksin, keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin. Profesyonel sporcuyum bu arada. Vücudun nefes alıyor. Kıl kötü bir şey, performansı bile etkiliyor. Bol şans.
 
Ya büyüyün artık kes tabiki de erkek adam şöyle yapmaz böyle yapmaz ne. Temizlik imandan gelir hiç tüylerin terleri emerek kirletiyor vücudunu ve de kas gelişimini engeller ayrıca büyük bilinen yanlışlardan birisi de jiletle kesme daha çok çıkar saçmalığı bilimsel açıdan hiçbir şekilde doğruluğu yoktur. Sadece köklerinden kesmediğin için geriye hormonuna bağlı olarak hızlı uzar tekrar kesmen gerekir kısa sürelerde.
 
Ben kıllarımı aldım çok da şey değil babam bu bacağan ne böyle diyor sordu bende böyle daha sexy oluyor dedim babam az daha dövüyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Makineyi 5 numaraya alıp kesebilirsin kestiğin belli olmaz 3 numarada belli olur. 0 bacaklı erkek hem kadınlar için aşırı itici. Erkek tarafından da artık ne anlaşılır bilemem. Şimdi cinsiyetçi diyip ağlarlar diye bir şey diyemiyorum. İğrenç diyenleri de aldırma. Kadınlara ilgiliysen onlarda erkeğe ilgili çoğu. Pürüzsüz olsan daha ilgi çekerim olayı kesinlikle yanlış. Kısalt ama sakın sıfırlama. Asıl öyle iğrenç oluyor
 
Son düzenleme:
Açıkçası ben alıyorum futbol oynuyorum ve şort giydiğim zaman kötü bir görünüm oluyor ancak jilet veya makine ile almamanı tavsiye ederim ben böyle bir hataya düştüm ağdaya geçtiğimde çok acılar çektim ya ağda ya da lazer ile almanı tavsiye ederim.
 
Geç cevap ama doğuda yaşıyorsan hiç gerek yok (kızların coğu bile tam almıyor) batıda yaşıyorsanda özellikle şort mayo vs giyiceksen almalısım çünkü neredeyse kimsenin bacağında kıl yok veya göze batmayacak şekilde kıl olduğu için absürt durur.
 
Bu dönemin modası kılları almak. Modaya uymak istiyorsan al. İlgilenmiyorsan alma. Kıl pis bir şey değildir. Ayrıca termal regülasyona yardımcı olur.

Kötü görünüyor diyenlere kapılıp da başkalarının düşüncelerine göre almamak lazım, kimisi bear sever, kimisi kılsız. Bu size kalmış.

Bugün insanların tiksindirici bulduğu birçok şey eskiden normal sayılırdı. Ürünlerini pazarlamak için medyayı kullanan şirketler görüşlerimizi etkileyebiliyor.

Ayrıca birçok insanın tiksindirici bulduğu birçok şey, bazı insanlar tarafından fetiş malzemesi olarak görülebiliyor.

Bir de ben burada bir üslup sorunu görüyorum. Alanlar da, almayanlar da birbirlerini aşağılamaya çalışıyor. Böyle şeylere gerek yok.
 
Hocam bu kişisel tercih, ben lazer yaptırmıştım mesela tüm vücuduma. Çok takılmayın kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı