Bacak kılları alınmalı mı?

Benim bacak kıllarım öyle bir şey ki, banyo yaparken bile bacağımın temizlenmesini zorlaştırıyor. Lif neredeyse cildime değmiyor. Ben de kesmek istiyorum ama nasıl keseceğime hala karar vermedim. Bir de buna tıraş makinesi almak lazım galiba.

Ya hocam eğer dağ ayısı gibi killariniz yoksa kesmeyin ama eğer o kadar biterse tabii ki de kesin.
 
Ya hocam eğer dağ ayısı gibi killariniz yoksa kesmeyin ama eğer o kadar biterse tabii ki de kesin.
Hocam dağ ayısı gibi sayılmaz ama içlik giyerken bile acıtıyor. Kılları kessem bacaklarım parlar o derece var ama ince olduğu için Allah'tan çok sıkıntı değil.
 
@Sfcenko71 lise 1 diyeyim. 14-15 arası.
Yani normal hocam bence. Biraz da genetiğin, çevrenin de etkisi var ama zamanla biraz daha uzar. Benim tavsiyem, tam uzamadan kesmeyin. Nedenini bilmiyorum ama daha tam çıkmadan kesmek bence olmaz. Rahatsız olduğunuz zamanlar kesin gitsin. Az bir şey kıl çok bir şey yapmaz.
 
İnce kıllar varsa ideal uzunluğunda(ne çok uzun ne de çok kısa) rahatsız edici olmuyor hem de görüntü açısından da iyi oluyor, fakat bendeki kıl yapısı kalın olduğundan sıfır alıp bir süre sonra biraz uzadığında sert rahatsız edici bir durum oluyor. O yüzden ben çok uzamadan belirli aralıklarla almayı tercih ederim. Jilete bulaşmayın derim ben bulaştım şimdi de kalın kalın tüylerle mücadele ediyorum.😀
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı